29.02.12

Nu på kvällskvisten har jag varit på en 60min länk. Jag var ganska trött i kroppen så länken kändes tung. Inatt kommer jag att sova som en stock. Älskar att gå och lägga mig när jag är helt slut i kroppen. Man sover så mycket bättre då. Nu är klockan mycket. Natinati! <3

Gymmet

Efter skolan har vi varit med Milla och styrketränat till gymmet. Det var så skönt när det var så länge sen sist. Dagens program såg ut så här:
  • 10min crosstrainer
  • Bänkpress 3x12
  • Axelpress med hantlar 3x12
  • Bröstpress i maskin 3x12
  • Kabellyft åt sidan 3x12
  • Enarms hantelpress ovanför huvudet 3x12
  • Pushdown 3x12

Dagen är räddad

Idag fick jag datorladdaren på posten, jeeij! Tänk att man kan vara så beroende av sin dator att man knappt klarar en dag utan den. Men jag måste erkänna att min älskade dator är mitt allt här i Karis. Utan den skulle jag gå i bitar eftersom vi inte har tv eller radio här. Annars dåå, jag har haft skola från 9.15-14.00. Super skönt med lite kortare dag. Före middagen ska jag läsa på kemi och på kvällen ska jag fortsätta läsa och fara på en skön länk. Det är min händleserika dag. Pusshej!

Tjolahopp!

Jag skulle inte orka eller ha lust att dra på mig löpkläderna och fara på en löptur. Men nu har jag inget val. Jag slappade hela förra veckan så nu är det nya tag. Dessutom är det typ bara två månader tills dagen D. Nu är det bara att dra på sig kläderna och ut i friska luften.

Karis

Nu är jag framme i Karis. Blir ett kort inlägg eftersom jag inte har så mycket tid att spendera på ett blogginlägg. Jag har nämligen glömt hem laddaren till datorn. Men om tur har kära pappa redan skickat den på posten så den borde komma senast på torsdag. Imorgon har jag skola från 08.15-16.00. Nu säger jag natinati!

Smile

Idag vaknade jag 7.30 så att jag ska hinna med allt jag ska ha gjort idag före jag tar tåget till Karis klockan 14.53. Jag har redan satt på en tvätt, plockat bort saker som inte ska vara framme och diskat. Jag ska ännu torka damm, dammsuga och packa. Skulle också vilja hinna träffa Fanny. Jag har inte träffat henne på hela sportlovet, vilket känns jätte konstigt eftersom vi alltid träffas när jag är hemma men denhär gången har allt bara krockat. Men nu ska jag inte sitta framför datorn mer. Ha en fin dag alla! :)

Första fläcken

...på vår vita soffa. Jag ville smaka lite av Oscars pizza och vips föll pizzabiten på soffan. Haha. Ganska kul jo.

Söndag

Dagen började med att vi åkte till Merikart. Jag var "snäll" och förde Oscar hem till mamma och pappa och for själv till Patricia på en tekopp. Det var kul att träffa henne. Tyvärr gick tiden alldeles för fort.
Sedan åkte jag hem och lagade tortilla till pappa, Oscar och Patte. Det var super gott!

260212

Hejsan alla! Nu ska jag börja med att berätta om vår lilla trip till Lahti. Hela resan började klockan 05.15 på fredag morgon. Hela vägen till Lahti gick hur bra som helst och vi var framme klockan 10.45. När vi hade lastat på allt vi skulle ha var klockan 11.00. Vi for iväg och ville fara till närmaste bensinstation för att äta. Meeeeeen när vi kommit en kilometer stannade bilen mitt i allt. Oscar försökte starta den flera gånger men den ville inte starta. Så där satt vi då långt bort från Vasa med en bil som inte startar. Vi båda tänkte att det inte kan vara sant. Såå typiskt att något sånt skulle hända. Efter 100 telefonsamtal och två timmar kom en bärgningsbil efter oss och körde oss till en "autokorjaamo". Där fick vi veta att det tar ungefär 4-6 timmar att fixa felet. Vilket de inte skulle hinna fixa för att de stängde klockan 17.00. De skulle skicka en lastbil från Vasa att hämta oss. Vilket betydde att vi skulle vänta där tills klockan 22.00. Fyfan tänkte vi då. Att vänta i 6 timmar på någon restaurang. Nåjaa, vi tog taxi till centrum och for till Amarillo för att få i oss mat. Vi satt på Amarillo och Public Corner hela kvällen fram tills klockan 22.00. Och känslan när vi fick sätta oss i lastbilen var obeskrivlig. Efter att ha lastat på bilen var klockan 00.00 och vi fick äntligen åka mot Vasa. Vi kom hem någongång klockan 05.00 efter en resa som skulle ta ungefär 10 timmar men som blev 23,5 timmar. Men trots allt strul hade vi ändå kul tillsammans.

230212

Jaha, inatt blir det tidig väckning klockan 03.00. Jag ska följa med Oscar på en jobbjuttu. Han skall efter något från Lahtis. Så det blir en tur dit då. Jag vill ju inte att han ska åka själv så jag följer med när jag endå inte har något vettigare att göra. Måste fara och sova nu så man orkar upp imorgon. Natinati!


American Flag Converse

Mitt nästa köp kommer att vara ett par american flag converse. Vi var med Sia idag till GW gallerian och gick runt och så såg jag att de sålde conversen på CipCap. Vill ha dom nuuu. Men det blir nog först till sommaren.

Ingen disciplin

Nu när jag hemma i Vasa får jag ingenting gjort. Jag kommer mig just och just ut på en promenad and that´s it. Jag har heller ingen koll på vad jag äter utan slänger i mig allt jag får tag på, typ massor med gooodiiiiiis. Jag hatar när mina rutiner blir rubbade. När en sak rubbas rubbbas allt annat också. Ska bli skönt att åka tillbaka till Karis på måndag så man får rutinerna tillbaka.

Tittidii!

Idag ska jag träffa Sia och efter det Becca och Cecilia. Ikväll ska jag också vara med Patricia. Jeejeee! Happy day!

!

Det bästa är att veta vad man letar efter innan man början leta efter det.
Källa: Nalle Puh

:)

Ikväll har jag varit hos Becca med Jannika och Frida. Vi har gottat oss med toblerone kaka, bulla och kex. Bara jag skulle ha kunnat vara länger. Men kul att man kunde vara lite social en stund efter att man suttit hemma och ruttnat hela dagen. Nuuu ska jag lägga bort datorn och fara och busa med Oscar. Pusshej!

Onsdag

Hittills idag har jag varit på en 30min PW, ätit frukost och varit till minimani och köpt en kaka som visades vara totalt onödigt när de vi bjudit hit inte kommer, surprise! Nej jag är inte förvånad. Så vem vill komma och smaska på en toblerone kaka? Annars har jag inga planer för idag. Ska kanske vi Becca en sväng ikväll och så ska jag på en länk.

Jaa just ja, jag fick Oscar med en stund på länken igår. Otroligt att han gick med på det. Han sprang 30min med mig. Dessutom tyckte han det var helt okej och skönt. Kanske jag kan få honom att gilla löpning i alla fall? ;) Idag tänkte jag köra intervaller eller så blir det backträning. Tjolahopp!

Frukost <3


210212

Nu är håret färgat och klippt. Blev en röd färg i alla fall. Riktigt nöjd är jag. Men till sommaren ska jag no testa på en ännu rödare färg. Morgonen började inte som den skulle. Vi skulle på en morgonpromenad med Sia men typiskt nog försov jag mig. Men nya tag en annan dag. Idag ska ja se ifall någon kompis har tid att komma hit på te och ikväll ska vi kanske till Singsby.

Kukkuu!

Idag har vi varit med Oscar till Oscars mammas jobb där hon bjöd på mat. Jag fick en tid tills imorgon, så jag får håret färgat. Jag har också städa hela lägenheten och varit i Merikart. Hemma lagade vi tomatsoppa med mamma och åt fastlagsbullar. Mammas tomatsoppa är så god. Nu kan jag laga det själv också. Tror att jag kommer leva på tomatsoppa i Karis en lång tid framöver. Det är så enkelt att laga och super gott. Nu ikväll tänkte jag fara på en länk, men jag känner mig ännu aningen förkyld så jag funderar skjuta upp det tills imorgon. Eller om man ändå skulle fara på en kort och lugn länk? Vi får se.

Ångest, ångest, ångest

Vad ska jag göra nästa höst? Ska jag ta om studenten? Ska jag börja studera något som jag inte är riktigt intresserad av bara för att gå i skola? Ska jag börja ta fysik och kemi kurser i gymnasiet och aftis? Mellanår?

Nu är jag förvirrad och har ingen aning om vad jag ska göra nästa höst. Ångest? Jaa verkligen. Jag har funderat fram och tillbaka på olika möjligheter nu de senaste dagarna men ingen av dem är riktigt bra. Jag måste kontakta min studiehandledare från gymnasiet för att få prata av mig och se vilka alternativ är bäst för att jag ska komma dit jag vill. Jag är så j*vla arg på mig själv att jag inte valt att studera fysik och kemi i gymnasiet. Men fattade man det på ettan? Nix, då tänkte jag att jag inte läser fysik och kemi för att det är tråkigt och svårt. Men skulle jag ha vetat att jag vill bli tandläkare då så skulle jag såklart ha läst fysik och kemi. Jag är så arg, så arg, så arg. Svårt det här. Men jag ger inte upp lätt. Ibland måste man kämpa extra mycket för något.
Bild: google

Jaaa-a

Oscars kommentar om mitt hår i morse

O: Ia du sko måst färg håre, si ho du sir ut.


Kanske det borde vara dags att färga håret när till och med pojkvännen slänger en så fin kommentar om mitt hår. Och nej, det blir ingen röd färg. Ska nog färga det mörkare igen.

I dagsläge ser mitt hår ut så här. Inte najs!

Godmorgon solstrålar!

Jag blir så glad när ser genom fönstret och solen skiner. Oscar har ingen skola idag så vi ska passa på att fara ut och gå på isen. Det vet Oscar ännu inte om eftersom han ligger och sover men jag ska nog lura med honom. Den här veckan ska jag skärpa mig och få in åtminstone 4 löpturer. 3 "korta" och en långlänk. Förra veckans träning bestod bara av 2 styrketräningspass.

Nu ska jag dricka upp mitt te och ordna upp i lägenheten. Ha en fin dag!

Söndag

Klockan halv 8 tiden igår for vi med Cecilia till Jannikas inflyttningsfest. Jannika bjöd på paj och annat gott och halv 11 tiden drog vi till Ollis. Vi var också till Fontana en sväng där man också träffade många vänner och bekanta. Efter allt dansande var det skönt att sätta sig i bilen och köra hem. Nu säger jag igen för kanske hundrade gången hur skönt det är att vara nykter på krogen och sedan få köra hem utan att stå och frysa i en taxikö. Lätt bäst! Tänk vad man sparar pengar där. Jag hade en jätte jätte kul kväll igår. Den kommer jag leva på länge!

Efter krogen for vi till Merikart och sova. Idag har mamma skämt bort oss med god mat och massa godis. Vi kom just hem och ska fortsätta lata oss framför en film. Mys söndag!
Mammas goda mat, som hon bjöd på idag!

Lördag!

Igår kväll kom mamma och pappa hit en sväng och sedan kom Ida och Matti hit. Vi spelade BUZZ och alias. En riktigt kul kväll! Idag har jag varit med Cecilia till stan och köpt en inflyttningspresent till Jannika som har inflyttningsfest ikväll, jihuuu! Ska bli helt sjukt kul att få träffa alla vännerna och sedan fara till krogen och dansa. Jeeejee!

Tulpaner

Igår när jag kom hem hade Oscar köpt tulpaner som alla hjärtans dag present. Dom är ju så fina och passar perfekt på bordet i hallen. Jag tror att vi farmöver kommer köpa tulpaner nu som då. Kul med fina blommor i en vas. Tack tack gulle!

Dagens

Inte ofta man ser mig i jeans. Ändå köper jag jeans nu som då och använder dem typ aldrig. Framöver ska jag använda jeans oftare. Punkt slut.

Godmorgon!

Här har vi sovit länge idag, skönt att inte vakna till väckarklockan. Nu ska vi fixa till en dunder frukost och sedan åka till butiken och handla mat. Får se vad vi hittar på resten av dagen. Pusshej!

Penkkis 2011

Idag har ju de som blir studenter i år haft penkkis och då börjar jag ju förstås tänka på förra året då vi hade penkkis och ABI-kryssning. Själva penkkis var väl inget att hurra för men ABI-kryssningen var helt supeeer, helt toppen, helt bäst!


Minneeeen!
'

ÄNTLIGEN är man hemma!!

Idag har jag haft skola från 8.30-12.00 och när jag vaknade 7.30 trodde jag mina ögon skulle ploppa ut då de var så sjuka när jag var så trött. Blev inte så mycket sömn när vi var ute igår. Vi for till NOX med Martta, Sandra och Milla. Det var ganska dött där så vi fick typ ha dansgolvet för oss själva. Men med bra sällskap gör det inget om en krog är helt folktom! Kul hade vi!
Klockan 14.00 tog jag tåget mot Vasa och nu är jag entligen hemma! Jeeeeee, nu har jag sportlov. Super skönt att få komma hem och bara göra vardagssaker såsom laga mat, städa och bara vara hemma med älsklingen.
Jag och vackra Milla!

15.02.12

Haloo där! Idag har jag varit i skolan, gymmet och nu ikväll har spårk&turism ordnat Valentine´s party på NOX, så det blir väll att dra dit en sävng och dansa med brudarna. Imorgon klockan 14.00 får jag ta tåget hem, jeeeeeeij!!! Can´t wait!

140212

Jaa-a, vad ska man säga om den här dagen då? Kan ju berätta att jag skrev fysikprov idag och det gick bättre än ja trodde men det gick ändå inte bra. Den här dagen har varit jätte tråkig och jag önskar jag hade varit i Vasa i dag. Ingen här tänkte ens på att det är alla hjärtans dag, så det var typ bara jag bland mina vänner här som önskade dem en glad vändag och där var det. Idag borde vara en dag då man verkligen uppskattar de människor man har runt sig och visar att dom är viktiga för en. Om man inte gör det annars så är alla hjärtans dag en bra dag att göra det på. Kanske alla inte vill fira alla hjärtans dag men jag tycker det är en kul grej bara man har någon att fira den med. Tyvärr har jag min älskling och mina närmaste vänner långt borta så har ingen chans att fira dagen med dem. Så här sitter man då och är halv sur och har hemlängtan. Toppen dag. Och just blev allt smäre än sämst. Kakkablä. Heippa.
Jag och min fina barndomsvän Patricia. Hon är en äkta vän. Det är länge sedan vi två bara har träffats så jag längtar tills jag får träffa henne när jag har sportlov.

Glad alla hjärtans dag!

Idag skulle jag vilja vara i Vasa och "fira" alla hjärtans dag med älsklingen och mina vänner. Jag skulle i alla fall ha velat överraska Oscar eftersom han överraskade mig förra året riktigt ordentligt, om ni minns? Han hade sagt några dagar före att alla hjärtans dag är inget att fira och blahiblaha (gissa om jag blev sur, hehe) och sedan på
alla hjärtans dag överraskade han mig med choklad och rosor när jag kom hem från gymmet. Åååh, så fint. Älskar dig Oscar!

Nu vill jag önska alla mina fina vänner en glad vändag! Ni vet vem ni är och jag är så lyckligt lottad att ha er i mitt liv. Puss och kram på er!

130212

I morse hämtade jag ut ett paket med två par Dr Denim byxor. Ett par med låg midja och ett med en högre midja. Men jag beslöt att inte behålla dem eftersom de är dyra med tanke på hur dålig kavlite det är på dem. Dom är ju jätte bekväma men det är endå inte värt det. Jag har redan två par från förr men de blir så snabbt nötta och urtvättade, vilket jag inte alls gillar. Därför tänker jag satsa på ett par som då istället får kosta mer och ha en bra kvalitet som man kan ha i flera år. Men tänker söka efter ett par först då jag åker till Sverige. Dessutom har jag shoppingförbud, vilket jag ibland vill glömma...
Idag har jag läst på prov och nu ska jag dricka en kopp te och småningom ta natten. Imorgon är det 2 dagar tills jag får sportlov och får åka hem, jeejeeee! Natinati!

Idag saknar jag sommaren!


Godmorgon solstrålar!

I morse väckte älsklingen mig 8 tiden. Jag hade tydligen försovt mig. Hatar att försova mig. Alla morgonens planer går åt skogen. Nååh i alla fall har jag nu satt på en tvätt, ätit morgonmål, ordnat i rummet och ska snart gå till posten och hämta ut ett paket. Skolan börjar först 12.30 så jag ska ännu hinna läsa på fysikprov före det. Ha en fin dag allihop! Pusshej!

Myser i mina fina tofflor

Ikväll sitter jag och planerar träningen för nästa vecka, funderar på vad jag ska hinna gör under sportlovet, äter vindruvor, dricker te och lyssnar på musik. Lika med en skön kväll.

Hejhalooo!

Idag tog jag en sovmorgon till klockan 9 och efter det har jag hunnit fara på en promenad med Sara och nu håller jag på att läsa på fysikprov, jeeij. Imorgon tänker jag inte vila mer. Jag vill till gymmet och inte bara sitta och hänga och äta en massa skräp dagarna lång. Okej, där överdrev jag aningen med att äta en massa skräp dagarna lång, men i alla fall.

Ia vill ha

Ojjojj, vad jag skulle vilja ha dessa skor. Synd att dom kostar flera hundralappar. Jag började just fundera hur det kommer att se ut när jag har en stadig ekonomi och kanske tjänar lite extra...Tror jag måste skaffa en walk in closet som rymmer flera hundra par skor. Eller så slutar det med att jag skaffar barn och vill sätta alla pengar på dem och glömmer allt om min kärlek till skor. Hmmm...jaaa-a, sådana funderingar i kväll.

Till Oscar

Idag har jag:
  • Handlat mat med Sara
  • Sett på Jersey Shore (Bäst!)
  • Pratat med Johanna, min kämppis, som kom hem från Teneriffa idag
  • Handlat tröstgodis
  • Vräckt i mig tröstgodis tills jag ville spyyy (ALDRIG MER)
  • Läst på fysik
  • Lagat mega god paj med Sara
  • Sett en film med Sara
  • Varit över till Sandra och Sara och pratat om allt från studentskrivningar till flugor i taklampan
  • Pratat med älsklingeeeeeeeen
  • Och nu drömmer jag och lyssnar på musik
Och till sist bjuder jag på en fin bild, bara för att jag vet att Oscar vill komma och knipa mig på rumppan när jag ser ut som en liten störande snorunge. PUSSPUSS älsklingen från din söta flickvän!

Provläsning med Sara


110212

Nu är jag arg. Idag har jag stigit upp klockan 7 endast för att tvätta kläder och när jag skulle föra min tvätt så slapp jag inte in i huset där tvättrummet finns. Det finns tre lås på dörren och vi studeranden har nyckeln till en av låsen och nu har någon klantskalle varit och låst de två andra, dit vi inte har nyckel, så nu slapp jag inte in. Så störande. Nååh, tur har jag inte sååå bråttom att tvätta mina träningskläder när jag endå är förkyld och inte kan träna.

Idag då, nu på morgonkvisten ska vi och handla mat med Sara, vi tänkte laga en paj senare i dag. Naminami. Sedan ska vi läsa på fysikprov.
Nu är det dags för morgonmål och jag önskar jag hade Vasabladet att läsa ifrån som förr.

100212

Godmorgon! Idag har jag skola från 08.15-14.45 och efter det är det helg. Vi har inte ens skola på lördagmorgon, skönt! Helgen kommer endå att spenderas vid skrivbordet eftersom vi har fysikprov på tisdag. Men det kan hända att vi ska ut och vicka på rumpan med Sara på lördag, jeejeee! Så får vi dansa av oss lite stress som varenda kotte lider av här. Idag är det sex dagar tills jag får sportlov och får åka hem, längtaaaar. Ha en fin dag, pusshej!

Frusen men glad!

Ikväll har jag varit på en 12km löprunda. Jag körde 15min uppvärmning, 40min VK1/2 fart och till slut 15min nerjogg. Visste inte att det var -16 grader ute så när jag löpt färdigt var jag nästan en isbit i ansiktet. Det gick annars riktigt bra men ansiktet led lite...

Hello sunshine!

Har just kommit från skolan och de sista timmarna på advanced english hade vi en etiopisk man, vid namnet Mammo, på besök som berättade om Etiopien och om deras skolsystem. Det var riktigt intressant. Tyvärr, hade hans dag inte börjat så bra. Stackarn hade halkat och brytit armen. Men det var trevligt att han endå kom och höll några timmar åt oss. Eftersom det är så underbart väder ska jag och Sara ta en promenad nu, före vi tar itu med skolarbeten. Synd att jag lämnade kameran till Vasa annars skulle jag ha fått fota lite också. Men nu på med kläderna och ut i friska luften. Pusspussbajbaj!
Jihuuuuuu, vad jag är på bra humör idag!

Ajaj!

Mina ögon ploppar ut snart. Dom är så sjuka efter att jag har suttit framför datorn och skrivit i flera timmar nu. Jobbigt när allt ska skrivas på dator nuförtiden. Måste sluta nu och fortsätta i morgon, innan jag får huvudvärk.
Mina ögon som snart ploppar ut...hehe!

Från världens tröttaste till pigg som en spigg

I morse var jag världens tröttaste och kände mig helt slut. Jag gick till skolan i alla fall för det brukar ju gå om efter en stund men jag blev piggare först efter lunch. Finns inget jobbigare än när man tvingas hålla upp ögonen när man hela tiden tänker somna. Tänkte jag skulle ha tagit en powernap efter skolan men nu är jag pigg som en spigg i stället och rastlös. Ikväll ska jag vara i säng senast 22.30, bestämt. Idag ska jag försöka få klart några inlämningsuppgifter och läsa på fysik. Mest av allt skulle jag vilja fara på en löprunda när vi har så fint väder här men har dragit på mig en liten förkylning så det är väll bäst att jag vilar så det inte blir värre. Men nu ska jag se en film före jag tar itu med allt skolarbete. Pusshej!

Tittidii!

Kom just på en sak som jag ska göra på sportlovet, bada i isvak! Vem vill följa med? Någon? Oscar gillade inte min ide...surprise! Om jag inte får sällskap ska jag locka eller tvinga med Oscar. Stackarin. Fast jag tror det skulle vara omöjligt att få honom ens att känna på vattnet. Men vem vet kanske jag skulle få honom i lurad i alla fall :D
Bild från Sandö där Vaasan Pingviinit har isvak och bastu m.m. Bilden är tagen från deras hemsida www.vaasanpingviinit.com.

Jordgubbskvarg

Har just ätit jordgubbskvarg och det är super gott! Jag har nästan blivit besatt av det. Det är perfekt som mellanmål eller kvällsmål. Billigt att laga och proteinrikt!

Off to the gym

Nu är det dags för lite styrketräning. Passar bra efter att cellbiologitenten inte gick så bra. Blir så arg på mig själv då jag aldrig börjar läsa i tid till tenter eller prov. Smisk till mig. Heippaaa!

Godmorgon!

Har varit på en kort powewalk just och ska nu gå till skolan för morgonmål, naminami! Varje kväll längtar jag till nästa morgon då jag får äta frukost. Frukosten är det bästa målet på hela dagen, enligt mig. För då får man proppa i sig goda smörgåsar, ägg och gröt, så att man orkar hela dagen. Förstår mig inte på de som inte äter frukost. Jaajaa, har skola i dag från 08.15-16.00. Ha en bra dag!

060212

Hejhaloo! Har just varit på en 90min länk. Känns som om jag inte varit på en länk på evigheter. Jag var senast förra tisdagen(?). Annars har jag läst på cellbiologitent hela dagen och varit till butiken en sväng. När vi gick till butiken hade en flicka blivit påkörd av en buss men som tur skadade hon bara sitt ben. Huh! Jaaa, vad mera kan jag berätta tyyp att jag redan längtar till sportlovet. Det var det. Nu ska jag fortsätta läsa och dricka te. Pusshej!

Believe it. Be it. Play it.


ÄNTLIGEN!!

Huh, efter en resa som skulle ta 5h och 7min men som blev 7h är jag äntligen tillbaka i Karis. Fy vad jag hatar att vänta på tåg. Idag fick jag och många andra vänta på ett tåg i 1h 30min...Inte okej när man är trött. Men så är det med VR ibland eller ofta. Det är i alla fall första gången jag varit tvungen vänta så länge.
Annars har jag haft en skön helg hemma i Vasa. Jag och Oscar har tillbringat hela helgen i Merikart, bäst. Okej, skulle ha varit kul att hinna göra något hemma också men jag hann göra det viktigaste i dag före jag for och det var att städa. Synd att man själv inte hann njuta av renligheten. Nu är det dags att gå och sova, såå natinati!

Lördagskvällen i bilder

Jag och Oscar hade himla kul hos Erikssons igår. Jag vill ännu tacka för maten och annat smått och gott som Fanny och Patricia bjöd på, puss på er!

Tjuvade tre bilder av Ellen!

Tummen upp för den här kvällen!

Snart ska vi med älsklingen till Erikssons där det blir fest med god mat, goda drinkar för en del och härliga vänner. Det ska bli så kuul, när jag inte sett alla på länge. Hoppas alla har en bra lördagkväll, pusshej!
Bara för att Oscar är så sööt och jag en köttbulle!

Oj huhu!

"Uuuuuuh va kallt", "-26 grader :o där ute", "Fryser till is när man går ut"....NO SHIT! Folk skriver ju inte ens om något annat än bara om hur kallt det är. Som om inte alla vet det reeedaan?? Jaajaaa alla skriver vi vad vi vill. Jag orkar bara inte läsa om alla statusar om kylan.

Nåjaa, till saken. Jag och Oscar lånade mammas och pappas bil tidigare i dag och nu de senaste 2 timmarna har vi försökt få hem den från Smedsby. Jaa, man kan ju säga att den inte tål kylan så bra...Meeeen endå klagar jag inte. Vi kom ju endå till sist hem till Merikart. Oscar fick några nervsammanbrott, tår till is och jag fick ett gott skratt. Ganska kul när Oscar blev arg och sade att han ALDRIG mer skulle köra den skit bilen och jag sitter bredvid och skrattar. Stackarin! Men nu är vi hemma och har satt på bastun. Blir myskväll igen här i Merikart!

Vackert!

God morgon! Igår på dagen kom vi hit till Merikart. Här har vi har bastat, sett film och bara tagit det lungt. Super skönt och avslappnande. No stress! Idag har vi vaknat tidigt och varit ute en sväng. Det kändes inte farligt kallt fast det var -29. Tycker det är härligt väder där ute, synd att man inte kan ta en löptur. Idag ska jag se ifall några kompisar har tid att träffas och det är typ allt. Nu ska jag fortsätta se på National Geographic Wild med älsklingen.
BARA JAG SOM NJUTER AV DETTA VÄDER?!

It's the little things that makes life big

På onsdag beställde jag tågbiljetter och klockan två åkte tåget mot Vasa. Oscar visste inget om att jag skulle komma till Vasa redan igår utan han trodde jag skulle komma på fredag. Tycker det är kul att överraska folk och speciellt Oscar. Fick ljuga om att jag hade skola till klockan 19.00 på kvällen så han inte skulle ringa mig då jag satt på tåget. Mamma hämtade mig från tågstationen klockan 19.15 och förde mig hem. Jag hade inga nycklar så jag var tvungen att ringa till Oscars mamma så hon skulle fixa dom till mig. Som tur var Oscar hos Sami på kvällen så jag fick i lugn och ro laga allt mysigt och fint. Hann också fara via butiken så jag fick köpa lite smått och gott till kvällen. Klockan 9 tiden kom han hem och blev överraskad när jag satt på soffan. Först blev han skrämd eftersom han inte visste vem som hade sluppit in i lägenheten när jag hade tänt en massa ljus men sedan blev han nog jätte glad. Helst av allt skulle jag ha velat stå bakom dörren och skrämma honom när han kommer in, men han skulle väll ha fått hjärtattack då eller så hade jag fått ett blåöga...Så det var nog bäst att jag satt tyst och snällt på soffan. Det var så kuuul att överraska honom, fast lite jobbigt är det när man måste ljuga hela dagen om vad man gör och sånt :D Skönt att vara hemma!
Vi hade så härligt väder i Karis!
''
Tummen upp för överraskningen!

Godmorgon!

Fick vakna bredvid min älskling (bäst!) och till att solen lyste genom fönstret. Älskar det här vädret. Bara det inte skulle vara så jätte kallt, här visar det -25, skulle vi ha tagit en morgon promenad. Hoppas det blir varmare mot dagen så kanske vi kan gå på en promenad på isen. Skulle vara kul. Har annars inga planer för idag, jag vill vara med Oscar så ska se vad vi hittar på.

För några vintrar sedan då vi var till Connys villa

SURPRISE!

Nu fick Oscar hem sin köttbulle. Berättar mer om min överraskning i morgon. Nu blir det myys! Pusspuss!

RSS 2.0