Halloween!

'

2

Bjuder på 2 bilder, resten kommer ikväll!

Trasiga telefonen

Minns ni leken där en person skulle säga en mening till en annan och den till nästa och så vidare, och när den sista personen fått höra meningen skulle den säga den högt och sedan skulle man gemföra den med vad den var ursprungligen. Det slutade ju nästan alltid med att den inte alls stämde med den ursprungliga. Och det är så sant! Vad en person får höra och säger det vidare till nästa person och den till nästa så förändras sanningen mer och mer för varje person. Vad jag vill säga med det här är att man inte ska tro på allt vad en person säger, som den hört av någon annan. Tack&Hej!

301011

Ojoj...Igår var det ju som sakt halloweenfest på Ollis. Början av kvällen var helt super men sedan i slutet av kvällen gick allt rättare sagt åt helvete. Har ingen lust med bloggning idag så ni får först se halloween bilderna imorgon. Ha en fin dag ni åtminstone!

Hej!

Idag har jag hunnit diska, dammsuga, torka damm och provsminkat mig inför ikväll. Nu sitter jag och funderar om jag borde skura golvet också i brist på att inte ha nått annat att göra. Klockan 3 tiden kommer Patricia hit en sväng på en tékopp och efter det borde jag åka till butiken. Ha en bra dag!

:)

Hej! När jag vaknade imorse kände jag mig bättre och är nästan helt frisk, jeejee! Så det blir nog halloween firande imorgon. Men nu är jag aningen sur över att mina linser som jag beställde förra helgen inte ännu har kommit. Måste ha dom imorgon till min halloweendräkt. Och det stod på deras hemsida att det skulle ta 3-4 vardagar och det har ju gått redan över 4 dagar...Hoppas dom kommer imorgon, för linserna är pricken över i:et. Annars måste man nöja sig med det man har.

Idag har vi varit till Säde med Oscar och vi hittade massor som skulle passa till lägenheten. Hittade till exempel en stor ljusstake (ser typ ut så som på bilden under) som jag tänkte önska mig i julklapp. Men nu ska jag se ifall jag får någon kompis hit på té och ikväll blir det kanske Ollis en sväng för att se på Oliver`s got talent. Pusshej!

Today I`m wearing this


Abercrombie&Fitch

Drömma får man! :) När jag skaffat mig en utbildning och har extra pengar kommer jag säkert att köpa allt vad jag bara kan av det här märket. De har ju så mycket fint. Dessutom doftar plaggen gudomligt när man köper dem, eftersom dom sprutar parfym på dem. Som tur har Oscar den parfymen så ibland sprutar jag av den, i smyg, på mina egna kläder. Den doftar ju såååå gott!

<3

Jag har världens bästa och finaste mamma! Hoppas jag själv också blir en lika bra mamma som mamma när jag får egna barn.

Varning för negativt inlägg

Åååh! Nu har jag så tråkigt så jag nästan håller på att gå sönder! Jag sitter själv i lägenheten medan alla andra har fixat sig i flera timmar och förfestar hos grannarna. Idag är det ju Halloween fest här, som jag själv hade planerat att gå på med alla andra...Kan det inte finnas något dunder piller som gör en frisk direkt??! Har så tråååkiiiigt! Har inga filmer att se på eller ingen lust att göra något annat. Finns ju ingen TV här ens!
Om jag ännu inte mår bra imorgon åker jag hem. Tänk vad onödigt det var att jag kom hit för ingenting. SUCK.

261011

Heej! Denna dag spenderas i sängen, har nämligen blivit riktigt förkyld...Har haft sjukt i halsen sen lördag morgon men idag när jag vaknade kunde jag knappt prata. Tänkte ändå gå på lektionerna idag men när jag pratade med min lärare tyckte han inte om att jag var så förkyld, så jag gick från timmen för att inte smitta alla andra. Har så dåligt samvete över att jag igen är sjuk. Nå, det är bara att tänka positivt och hoppas på att jag mår bättre imorgon.

Dagens klädsel idag är huppare och boxers. Bara för att bråka med Oscar har jag på mig de boxers som han hatar mest. Men dom är så sköna och bekväma (kanske inte världens snyggaste men vad gör det) och jag slänger inte dom förrän han köpt ett par andra till mig. Puss på dej Oscar!

Var också via apoteket idag och köpte lite nödvändigheter och allt som borde hjälpa mot förkylningen. Och dethär lilla jag handlade där blev att kosta 50€! Ångest! Mycket billigare att hålla sig frisk! Så nu lovar jag mig själv att varenda dag ta mina c-vitamin- och vitlökstabletter. Och förståss ha tillräckligt med kläder på.

SAKNAR! <3

Åååh, vad jag saknar fotbollen! Funderar på att börja igen på våren när skolan är över. Men sen är det ju de att hur mycket man vill satsa...Ifall jag skulle få börja i ett division 2 lag så skulle jag vara tvungen att träna stenhårt eftersom jag knappt rört en boll på 2 år då. Men sen vill jag ju också hålla på med löpningen, tillbringa tid med pojkvän och vänner. Dessutom måste man ju också jobba. Jobbigt när man vill så mycket. Men bara man vill det tillräckligt så kanske man får det att gå ihop.


'
'

Dagens


Loppisfynd!

Skorna jag hittade på Suvi kirppis. Gissa vad dom kostade...2€!! Helt otroligt. Dessutom är dom i bra skick! Kul att hitta något så billigt och ännu till då det var ett par skor. Jag som älskar skor.

Uppe med tuppen!

Steg upp redan klockan 6 för att dricka en tékopp med Oscar, före han skulle iväg till jobbet. Är så pigg så det är onödigt att gå och lägga mig igen. Tänkte göra i ordning här hemma och packa min väska. Jag åker ju tillbaka till Karis idag, men kommer igen hem på fredag kväll. Blir en kort visit där. Hade planer på att stanna följande helg där men eftersom det är Halloween då så kommer jag hem till helgen.

Det blir dyrt att pendla mellan Karis och Vasa hela tiden. Jag skriver alltid upp, när jag köper en tågbiljett, hur mycket det blir att kosta. Ska sedan i Maj, när skolan slutat, räkna ihop och se hur mycket jag har slösat på tågresorna. Får se om jag ens vill veta, eftersom det inte kommer att vara en liten summa...Pusshej!


Lite om helgen!

På fredag storstädade jag och sedan träffade jag söt Sia. Vi var till Waynes och efter det gick vi runt lite på stan. På kvällen for vi med Oscar till Nico och Iisa där vi spelade Party Alias. En mycket trevlig fredag!
På lördag for vi med Oscar till stan och Suvi kirppis. Hittade riktigt snygga skor på SuviK, som jag måste visa upp imorgon. Senare for vi på Sportis match och på kvällen blev det utgång. Vi började hos Emmi och fortsatte till Fontana. Det blev lite dans och några vattenglas. Var nykter. Åkte hem redan runt 2 tiden. Det var så skönt att sätta sig i bilen och köra hem.
På söndag sovde vi alldeles för länge...ända till klockan 13.00 :o Fyyy! Aldrig mer. Vi gjorde väll inte så mycket på söndag? Kan inte minnas, har super dåligt minne. Var iallafall en sväng till mamma och pappa där vi bastade snabbt.

Buhuuu!

Känslan man får då man inser att pyjamasbyxorna som är i storlek XS, som älskling köpt till mig, är för små...kanske dags att inse att man inte är så liten mera...Jag som annars ha haft storlek XS. Jag har ju inte precis fått större muskler det senaste året så det är nog något annat som ligger bakom detta. Skräpmaten maby?

Rihanna

Hon är grym!


Hej måndag!


<3

Myskväll med älskling! Har tänt på ljus, städa och bytt till nyköpta lakan tills älskling kommer hem från rinkbandy träningen. Ett bra slut på en bra helg!

Godmorgon!

Idag steg jag upp alldeles för sent. Hade planer på att ta en morgon länk men hinner inte mer eftersom vi ska med Oscar på kaffe och till stan. Ska kanske också träffa Lycke idag om jag hinner. Har nämligen tänkt gå på Sportis match med Oscar, Fantin och Maria klockan 17.00(?). Men nu hinner jag inte blogga mer. Pusshej!
Älsklingeeen!

Dagens


En fråga

Anonym om Vinterjacka!:
Fin! Varifrån är jackan?


Svar; Den är från nelly.com och är av märket Jeane Blush. Tror det finns ännu av den, så ta en titt där! :)

Grattiiis!

Idag vill jag gratta min vän Joanna som fyller 20 år! Grattis gulle! Tänkte sätta upp en oseriös bild på mig och Joanna men vet inte om någon annan än vi skulle förstå det roliga i den. Så istället lägger jag upp en bild på själva födelsedagsbarnet som är så vacker! Puss!

SNYGG!

Sånt här underhåller jag mig själv med när jag borde läsa på kemi (ta foton med roliga program). Okej, nu var det slut med det roliga. Ska fortsätta läsa kemi tills klockan 21.00, för efter det blir jag utslängd från biblioteket här i skolan och kommer inte att ha motivationen att fortsätta när jag kommer till lägenheten. Tack&hej!

(Ps. Joanna, jag tror vi sku ha ganska jätte kul med att ta bilder med det här programmet...passar vår humor ;))

Man bör säga sanningen, men alla sanningar bör inte sägas


Vinterjacka!

Älskarälskarälskar min nya vinterjacka. Köpte den redan i våras och har väntat tills nu att få använda den. Nu när vintrarna har varit så kalla de senaste åren är en bra och varm vinterjacka och skor A och O.
'

Huhu!

Och då va de kväll. Dagen har gått hur snabbt som helst. Hade skola från 9.15 till 16.15 och efter det hann man knappt komma till lägenheten från skolan fören man skulle tillbaka på middag. Efter middagen har jag och Martta kämpat (eller det var bara jag som kämpade) med kemi uppgifter som skall vara gjorda tills i morgon. Martta är så snäll när hon hjälper mig, skulle annars bara klarat av att göra hälften av uppgifterna. Vi blev färdiga runt 9 och är båda helt slut nu. Men nu är det dags att säga gonatt!

Buhuuu!

Har gått och fått snuva! Och ja, det är säkert från då vi var ute på lördag...Kan inte förstå att jag igen är förkyld, fast jag varje morgon proppar (oij..kanske de ska vara pråppar? :D äh, läs hur ni vill!) i mig c-vitamin, äter hälsosamt och har tillräckligt med kläder. Bara för att man en gång går mellan krogarna med tunna kläder så ska man bli sjuk. Jag får helt enkelt skylla mig själv. Idag är det då vilodag och säkert i morgon också. Hoppas det går över snabbt så det inte blir en lång paus med tränandet. Nu ska jag fortsätta med mitt té drickande och göra kemi uppgifter. Pusshej!

!

Hejhaloo! Varje söndag kväll önskar jag att helgerna vore längre. Man hinner aldrig med allt man har planerat. Men fick ändå ganska mycket gjort denhär helgen. På lördag var vi till Ceski och Jouni på kaffe och té. Fick också se lilla Liam som växer så fort. Finns ingen gulligare pojke än Liam. Efter kaffe och té for vi till stan med Oscar och Hugo där vi handlade arbetskläder åt Oscar och lite smink och smycken till mig. Efter det for vi till Singsby och därifrån hem där vi började fixa oss inför kvällen. Vi förfestade hemma hos oss och for till stan klockan 22 tiden. Vi var både på Ollis och Fontana. Blir nästan alltid både och när vi är ute med Ceski. Man umgås mest på Ollis och dansar på Fontana. Kvällen var riktigt lyckad!
På söndag vaknade vi 12 och åkte nästan direkt till Singsby där det bjöds på god mat av Oscars mamma. Efter det for vi till Nico och Isa där resten av kvällen spenderades. Jag fick också min efterlängtade kebabrulle (som jag dreglat efter i flera veckor). Denna helg har med andra ord varit super bra!


BILDBOMB från lördagen
'
Pusspuss!

Vackra Cecilia! <3


PÄTKISSHOT! Världens godaste shot!
På Fontana bjöd Ceski på en strawberry margarita och cider. Och jag fick säkert 5 gånger brainfreeze! Inte kul, men god var den!

:)

Gårdagen spenderades med Oscar, Fantin, Nina och Hugo. Vi såg på Soprtis match, spelade party alias och gris. Sällskapsspel kan få en kväll att bli hur kul som helst! Idag har jag varit till stan och shoppat lite och varit till Singsby. Ikväll blir det utgång! Ska bli såå kuul!
7

No makeup

Tänk vad skönt det är att gå utan smink. Har gjort det nästan hela tiden ända sedan skolan började. Det började med att min mascara tog slut och sedan tappade jag bort min ögonbrynspenna. Och de använde jag som vardagssmink. Har inte köpt någon ny mascara eller ögonbrynspenna för att jag tycker dom är dyra. Vill inte satsa så mycket på smink men blir väll tvungen att åtminstone satsa på ögonbrynspenna från make up store. Mascara klarar jag mig utan, än så länge.

Happy day....

Igår var det tryckisafton där flickorna från danslinjen uppträdde. Efter det for jag på en med brudarna till Club 18. Gick hem runt 10 tiden medan resten lämnade kvar för att dansa. Idag har jag bara slappat och sett film. Men nu är det dags att ta sig i kragen och gå till gymmet med Milla. I morgon bär det av till Vasa igen, vilket ska bli kuuul!


En dagens


Godmorgon!

Idag var det väckning klockan 06.15. Och ja, jag steg upp direkt! Otroligt jobbigt var det men när man väl fått på sig kläderna var man pigg. Efter en timmes powerwalk var det dags för dusch och frukost. Nu är jag proppmätt efter en dunder frukost. Morgonen kunde inte få en bättre start!

Kukkuu!

Blir alltid en dålig uppdatering på helgarna när jag är i Vasa. Har bara inte tid. Det har jag egentligen inte nu heller. Ska ordna lite papper och läsa lite nu, för på kvällen ska jag på en länk och efter det på bodypump. Hööres!

Wihiii

Blev en bra start på morgonen med ett bodytrim pass med Milla. Nu packa lite och sedan lunch och efter det har jag några matte timmar. Åker hem med tåget klockan 14.00. Pusshej!

You can do it all

Nå niin, idag har jag funderat på mina mål tills nästa år. Alltid bra att skriva ner några mål i livet eller tills följande år, för att ha något att stäva efter och för att höja motivationen. Finns ingen bättre känsla än när man uppnått ett mål. Tänkte dela med mig mina mål för nästa år och dom är:
  • Komma in till medin
  • Springa marathon under fyra timmar
  • Mer vältränad kropp
  • Förbättra mina matvanor
Man skall ju också ha någorlunda realistiska mål så att dom inte är helt omöjliga att uppnå. Men allt är möjligt bara man vill det tillräckligt mycket!

Zumbaa

Godkväll! Som sagt var vi ju med Milla igår och testa Zumba. Redan när jag kom in i salen kände jag att jag inte alls passade in. Jag hade på mina löpkläder och såg ut att vara på väg på en länk, medan alla andra hade mer lösa kläder som passar till "dans". Nåjaa, vi ställde oss längst bak i raden för att inte skämma ut oss allt för mycket. När första låten kom på och vi skulle börja röra på våra armar, höften och ben, alla på samma gång visste jag att det skulle bli svårt. Jag som spelat fotboll hela mitt liv har inget steg minne och ingen bra koordination. När man då stod där och försökte hänga med i alla steg och vifta på armar och höften på samma gång kände jag mig så dum och utanför. Det som gjorde saken värre var att jag var på en sådan plats i salen där jag såg mig själv i spegeln. Haha, första gången jag såg mig i spegeln började jag skratta. De såg ju så hemskt ut! Jag var som en stel stång och som bara viftade med händerna åt alla möjliga håll. Jaa, efter 3 minuter lämnade vi rummet. Blev för pinsamt. Så nu har jag som mål tills nästa vår att klara av ett zumba pass hur lätt som helst. Jag tänker ju förståss träna hemma först i lugn takt. Det går alldeles för fort på passet. Dessutom är det ju inte roligt att vara på ett pass om man inte hänger med och inte kan ta i ordentligt. Bortkastad tid.

Till och med denhär 5-åriga söta tjejen var bättre än jag!

Sommar

Saknar sommaren grymt mycket eftersom den var den bästa sommaren hittills! Dessutom saknar jag den ännu mer när det är så kallt och regnigt nu. Det har typ inte gjort något annat än regnat här i södra Finland sedan skolan började. Men det har ju också medfört positiva saker så som att man fått läst och konsentrera sig på skolan. Om det skulle ha varit fint höst väder hela tiden hade man ju velat vara ute och hitta på en massa roliga saker. Något jag alltid försöker komma ihåg är att det alltid finns något positivt i det negativa.

Haha!

Måste bara visa dehär bilderna från kräftskivan. Kan inte sluta skratta när jag ser på dem! :D
Fattar inte vad som händer här? :D Det är iallafall jag och Jannika på bild.

Här matar Fanny Jonas, en av bilderna jag skrattade mest till under kvällen :D

Haha, Jannike ser ensam och sur ut (och kanske funderar var hennes egen pojkvän är) eftersom Fanny och Jonas är så söta tillsammans.

Och vem var mest i fullon??????? Ja, herregud. Såg typ ut sådär på alla bilder som togs senare på natten.

051011

Att göra idag:
  • Anmäla mig till öppna universitetet
  • Göra några matte uppgifter
  • Skriva ett bröllpstal
  • Träna

Shopping

Här har jag några nya plagg som hittat till min garderob den senaste tiden. Favoriten är de svarta jeansleggingsen från Carlings (som tur hann jag nappa åt mig ett par förra veckan med Linn).

Namnam!

Har lyxat till det med gravad lax på bröd, efter ett bodycombat pass. Det är så gott! Det var min första gång jag var på ett bodycombat pass och det var super kul. I morgon ska det testas på zumba, vilket jag inte ser framemot eftersom jag inte är snabb på att lära mig eller minnas steg. Men det ska bli kul med lite utmaning.

En fråga

Anonym om Happyy!:
e du tillsammans me din pojkvän nå mer?
Svar: Ja, det är jag!

Bra Ia!

Har prov i morgon i biokemi och jag har häftet med alla anteckningar och papper hemma i Vasa. LYCKAT!

Kräftskivan

Kräftskivan var bland de bästa i år. Hade så otroligt kul. Vi åt god mat, spelade ölspel, hade charader, skrattade och var fulla, vilket åtminstone jag och Fanny var :D. Själv minns jag inte när kvällen tog slut men tippar på runt 3 tiden, helt passligt. Följande dag kan man ju inte säga var lika kul som dagen innan. Jag vaknade första gången klockan 9 och insåg direkt att jag måste ha en burana och mer sömn. Till slut gick krapulan om på kvällen. Tur det bara är kräftskiva en gång om året! Tack alla som gjord kvällen super!

På tåget

...mot Karis. Har haft en jätte skön vecka i Vasa men det ska också bli skönt att komma tillbaka till Karis. Har inte varit så aktiv på bloggen de senaste dagarna men under dagen någongång ska jag göra ett inlägg om vad jag gjort på helgen, hur kul kräftskivan var, hur dåligt jag mådde igår och lite shopping.

Happyy!

Jeejeee, ska bli så kul med kräftskiva ikväll! Väntar mest på att få äta kräftor, de e bland de godaste jag vet!

3 bilder från förra kräftskivan

Gårdagens


RSS 2.0