:)

Har haft en underbar midsommar med familj och vänner. Veckan har också börjat fint med sol och bad. Ska imorgon också hem till Merikart, efter jobbet, för att sola och simma. Kvällen ska tillbringas på Strampen med åtminstone Oscar, Fanny och Jannike. Har inget mer att tillägga. Hejdååå.







Sverige shopping

Var ju till Sverige i slutet av maj så jag tänkte visa lite vad jag köpt. Meningen var ju att jag bara skulle köpa ett par rosa converse men det blev mycket mycket mer. Här har jag en del och resten visar jag en annan dag.

Älskar Converse!

Jag hade dom röda på provinssi därför är de så smutsiga

















Min favorit parfym från Burberry

En fråga om locktången

Postat av: Anna N

Var hitta du den? ;o har sprungi och söket efter den, utan resultat! :)


Svar: Jag hitta den på nelly.com :)




HEJ!

Som ni säkert märkt har jag inte haft tid att blogga. Har haft (och har) det fullt upp med jobb, träning, vänner m.m. Men tänkte i allafall försöka skriva några inlägg, om inte fler, i veckan.

Denna dag har varit aningen jobbig men ändå rätt kul. Har varit jätte trött och slut i kroppen och när jag är trött så skrattar jag till det minsta roliga och blir, enligt Oscar, en "kocko piiplisa". Så det har blivit en del skratt och liite liiite piipas idag.

Efter jobbet hämtade Oscar mig och vi for hem till Merikart för att äta. Efter det har vi varit och hämtat en allt för försenad present till Nicos och Iisas söta flicka Melody. Nu klockan 7 skulle jag haft springträning vid Sport Gym men eftersom jag är så trött i kroppen idag så skippar jag den. Ingen nytta att träna om kroppen är trött. Istället finns det massor att göra här hemma så jag ska ta i tu med det nu.






!!!

Går inte att ladda upp bilder?! :/ Har försökt ett bra tag nu, och orkar inte försöka mer. Hoppas det funkar imorgon.

RSS 2.0