Kakka

Blir så arg. Det har inte gått att ladda upp bilder på hela dagen, därför bloggar jag i morgon istället. Tråkigt med inlägg utan bilder.


290911

Nu till stan sedan mot Merikart där jag ska träffa mami sedan ska jag också träffa Pia och Fanny, om hon är hemma.

Tittidiii!

Skönt att denna dag är över. Skrev matte tills halv 3 och efter det var jag till banken och sedan via butiken hem. Resten av dagen har jag bara slöat. Har bland annat sett på en jätte bra och kul film, tvättat kläder och ätit vitlökssaltgurkka (de e sä jävla gott!). Nu blir det mera film! Tack och hej!


Vasa

Jeeeij! Idag klockan 14.00 ska jag fara hem till Vasa. Är i Vasa ungefär 19.20 och i morgon ska jag skriva matte. Åker inte tillbaka till Karis för två dagar eftersom jag ändå skulle måsta komma hem till helgen för på lördag har vi den årliga kräftskivan hemma hos oss i Merikart. Ska bli såå kuul! Nu måste jag tillbaka till timmen. Pusshej!



Drömma får man

Denna dag är en sån dag då jag bara skulle vilja åka iväg långt bort med några vänner och bara leva livet och komma bort från vardagen.

Uppe med tuppen!

Jee, vi har ingen skola idag! Så nu ska jag på en morgonlänk, sedan frukost och lite matematik läsning. Hellre sku ja nog ha farit med Milla, Sara och Sandra till Hesa och shoppa men tyvärr måste jag läsa på matematik. En annan gång. Ha en fin dag allihopa!

Varning

...för bildbomb! Hade en otroligt kul kväll igår med fina människor. Och krogen, den var också helt bra, bättre än jag trodde.

Whoopwhoop!

Ikväll blir det utgång med tjejerna här i lilla Karis. Ska bli kul att få fara ut med ett gäng klasskompisar! Hoppas att krogen här är någorlunda bra. Pusshej!

Bilderna har jag tjuvat från Kittys blogg (tack kitty! ;)). Och dom är tagna för några veckor sedan.

Off to school!


Hösten är här!


:)

Nyduschad efter ett tungt gympass. Var på en bodytrim timme och den var riktigt bra. Tung som bara den och inte för svåra steg. Snart är det lunch och sedan skola från 12.15-17.00. Jag åker ju inte hem till helgen utan stannar här, eftersom vi också har skola i morgon.



Just live your life


Kukkuuu!

Nu ska Ia ta en dusch, kvälls té och sedan gå och sova. Blir tidig morgon i morgon också. Väckning 06.00 sedan en länk och sedan till gymmet med Sara och Milla. Skolan börjar först 12.15 i morgon, sköönt! Godnatt!


Sportfigur

Morgonlänken avklarad. Skolandagen över. Nu väntar ett gym besök med Sara, Sandra och kanske Milla. Mycket roligare att gymma med några kompisar än själv. I gymmet ska jag träna mag och rygg.


A Little Bit Stronger

Idag gick startskottet för träningen inför Stockholm marathon. Började morgonen med en lite på en timmes länk. Vilket gjorde susen för kroppen. Har orkat igenom hela dagen med biokemi och matematik hur lätt som helst, annars brukar det vara tungt. Ska försöka få morgon länk till en vana. Så imorgon är det väckning 06.00 igen. Efter skolan har jag varit på datorn och läst på matematik. Snart blir det kvällsmål och mera läsning. Pusshej!



Rosa!

Är tvungen att visa er min vattenkokare och "bananskydd" (kom inte på ett bättre ord för det). Vattenkokaren är perfekt. För den är rosa, söt, liten och billig. Kostade endast 7,95€. På samma gång jag köpte vattenkokaren hittade jag ett bananskydd. Hur bra som helst, nu behöver man inte vara rädd att bananen ska mosas i träningsväskan. Båda sakerna är från Clas Olson.

Who do you think you are?

Snart är denhär dagen också över. Tycker tiden går alldeles för fort, jag hänger inte alls med. Kom just hem från butiken med Martta och ska nu fortsätta med läxorna, jippii. Fixade gymkortet och betalningen idag också, eftersom det har kronglat lite. Så imorgon sätter träningen inför Stockholm Marathon igång. Den här gången ska jag träna mycket hårdare än sist. Och fyfan vad skön träningen kommer att vara efter en månads uppehåll.

Don´t worry be happy


In love

Föll pladask för dessa skor av Jeffrey Campbell. Dessutom är dom slutsålda på flera nätsidor. Buhuu! Varför måste jag älska skor?  Men visst är dom snygga!
Bilden lånad av http://sarahlinnealarsson.blogg.se

En fråga

M om Nytt i garderoben:
tröjan är super fin, varifrån har du köpt den ? :)

Svar; Den är från Nelly.com och är av märket Rut m.fl. Men tror den är slutsåld, eftersom jag inte hittar den där mera :/






190911

Nu sitter jag på tåget på väg mot Karis och fick först nu reda på att det finns internet på tåget. Bättre sent än aldrig. Tänkte kort berätta om helgen. På fredag kom jag hem sent på kvällen så då gjorde jag ingenting. På lördag sov jag länge, var till stan en sväng, träffade brudarna på Amarillo och dansade på Fontana och Ollis. Söndagen tillbringades i Merikart och Singsby. Det var det, nu ska jag ta och läsa en stund före jag skall av i Böle. Pusshej!


Några bilder från Amarillo

Nytt i garderoben

Älskar, älskar, älskar!

Fredag!

Äntligen är det fredag! Veckorna går otroligt snabbt här. Har skola från 12.15-16.15 idag och sedan åker jag hem till Vasa klockan 17.00, jeeejee! Nu ska jag packa lite och gå några ärenden på stan. Pusshej!

<3

Ååh, vad jag längtar att få se Breaking Dawn! Är ett Twilight fan så jag älskar filmerna och böckerna (böckerna är förstås bäst). Vill se filmen nu direkt efter att ha sett trailern!


Life is to short to stay miserable

Vi skulle med rätt ha engelska hela dagen men vår lärare är sjuk, wohoo! Ska nog göra vettiga saker och inte bara slappa idag. Skall börja dagen med en promenad runt pumpviken och sedan kan ni ju gissa vad jag skall göra. Jepp, jag skall läsa.

Dagens bild är från provinssi 2010 på mig och gulle Jennifer

En fråga

Postat av: -
varför studerar du i karis?

Jag går på Västra Nylands Folkhögskola på linjen natur och medicin, här i Karis, för att preppa till medins inträndesprov. Har planer på att söka till tandläkarlinjen på våren.

Ny dag nya möjligheter

Skola idag från 9.15-16.45. Efter det läsa, läsa och läsa. Det var det. Pusshej!

Lördag

Nu har jag tjuvat bilder av Kitty, från hennes blogg, från i lördags när vi var hos henne.






Rihanna, Rihanna, Rihanna


Trött!

Ojoj, vilken dag! Har haft kemi/biokemi i 6 timmar idag. Är så slut i huvudet efter att ha försökt hänga med allt vi har gått igenom. Allt för mycket ny information. Det är väll helt förståeligt när jag bara gått en kemi kurs i gymnasiet. Men nog ska det väll gå bara man läser på egen hand.
Resten av dagen spenderas inne med biologi prep boken och kemi boken. Annars så blev några elever som bor på internatet rånade idag. Någon hade tagit sig in i deras lägenhet och stulit datorer, pengar, telefoner m.m. Hur täcks man råna någon som studerar och bor på internat och som annars inte har mycket pengar (eller råna över huvudtaget). Men är ganska säker på att han/hon blir fast. Så hoppas att de får tillbaka något av det som har stulits.

:(

Något jag kommer att sakna jätte mycket här i Karis är Sports Gym. Ni skulle se det lilla gymmet jag har tillgång till här. Hela gymmet här i Karis är typ lika stort som Sports Gyms aula + flickornas omklädningsrum om inte ännnu mindre. Så det är suuper litet. Dessutom kostar det också lika mycket som jag betalade när jag gick på sports gym...Så sjukt. Nå jag får väll vara glad över att det finns ett gym här över huvudtaget så jag inte skulle vara tvungen att åka till Ekenäs. Tänkte testa gymmet i morgon då kommer det mera feedback. Godnatt!

120911



Miami!

Bestämde mig just att jag ska till Florida i vinter, bara mamma och pappa åker (hoppashoppas). Ska tränga mig med oberoende vad de säger. Sist var jag dit med Jannika och det var så kul!

Puppiduu

Har haft en riktigt bra helg. På fredag var jag hos Michaela, min små kusin, där vi firade hennes födelsedag i förtid eftersom hon idag åkte som utbytesstuderande. Det var en riktig rolig kväll. På lördag tröstshoppade jag, vilket var jätte kuul för jag hittade massa fina kläder. På kvällen blev det utgång med mina brudar. Vi började hos Kitty och fortsatte sedan till Fontana. Min kväll slutade redan klockan 1 men hade en bra kväll för det. Idag har jag mått dåligt, varit med Jannike och Lycke, varit på loppis hos en vän och varit på kvälls té hos Fanny och Patricia.
Och i morgon åker jag tillbaka Karis...vill inte alls....vill bara stanna här med mina vänner! Nu ska jag packa och sedan ta natten. Pusshej!


It will never be the same

Har världens bästa vänner! Ni är GULDVÄRDA!

<3


Nytt i garderoben

En vit kavaj!

Hyyyyi!

Piltti spagetti bolognese är ju inte alls gott! Min vän Kitty har sakt att hon tycker det smakar gott så har länge velat smaka och idag gjorde jag det. Fy säger jag bara! Aldrig mer :D

Internatet

Idag har vi haft engelska presentationer om oss själva och sedan mera engelska. Nu sitter jag på internatet och borde gå och fixa ett gymkort nu när jag är frisk. Resten av kvällen ska jag läsa biologi igen... Och i morgon slipper jag hem till älsklingen! Jeeje!



Såhär ser mitt rum ut här i Karis...litet ja, men jag får ju åtminstone ha det själv.

Har lyckats igen

Heej allihopa! Det var ett tag sedan igen men är aningen upptagen nuförtiden. Ska iallfall berätta vad jag lyckades med i måndags. Åkte hit till Karis först på måndag och var tvungen att ta alla biologi böcker, matte böcker, häften, vattenkokare, dator m.m. Så ni kan gissa vad mina väskor vägde. Hade 3 stycken väskor en ryggsäck, en handväska och en sportväska med alla böcker. Dessutom hade jag cykeln vid tågstationen i Karis så jag tänkte också ta den på samma gång till skolan, så man inte skulle behöva hämta den senare. Nåjaaa, började med att sätta ryggsäcken, med bland annat datron i, på pakethållaren. Sedan sportväska på ryggen, som säkert vägde 20 kilo, och handväskan i handen. Tog i cykeln och funderade vilken var den kortaste vägen från tågstationen och kom fram till att trapporna till en bro var det. Tänkte att jag nog skulle klara av att bära cykeln och alla väskorna upp för trapporna. Men efter att jag kommit ungefär 10 trappsteg med cykeln och alla väskor, så märkte jag att ryggsäcken höll på att glida av pakethållaren. Försökte sträcka mig efter den men den hann falla av. Några sekunder efter det gick min sportväska sönder och föll från min rygg och det ledde till att jag tappade balansen och lyckades falla över cyklen och nerför några trappor in i en plåtskylt och en buske. Första jag tänkte var att om någon såg mig. Det skulle ha varit så pinsamt eftersom alla skulle ha tänkt att vad fan jag håller på med och hur jag trodde jag skulle ha lyckats få cyklen och tre väskor uppför de branta trappstegen. Förstår inte själv vad jag tänkte på! Jaajaa, sedan tog jag snabbt cyklen och satt fast den i en stolpe, tog väskorna och gick upp för trapporna över bron där jag stannade vid ett staket och ringde mamma med gråten i halsen. Grät åt mamma en stund i telefonen för att jag tyckte synd om mig själv och ville ha en taxi nummer, eftersom jag inte orkade bära alla väskor till skolan. Hittade till slut en taxi och åkte med den till skolan. Varför gjorde jag inte det från första början, alltid ska jag ta den svåra vägen först, sååå typiskt mig! Gör allting så invecklat som det bara går. Men det kunde ha gått värre! :D
Det var dethär för denhär gången. Tack och hej!

Jag och mitt skrapsår. Det är värre än det ser ut. Gör ännu ont idag.

Godmorgon!

Äntligen är det fredag och det betyder att jag ska åka hem till Vasa, jeeejee! Igår hade vi engelska hela dagen vilket var kul och aningen svårt också. Efter skolan slutat gick jag, Marta och Johanna till centrum där vi gick i några av de få butikerna. Men hittade iallafall en vit kavaj som jag bara var tvungen att köpa. Sedan åt vi också pizza med Johanna. På kvällen läste jag lite kemi och biologi igen. Det var torsdagen det då.
Bilderna på bloggen är ganska tråkiga just nu eftersom mamma och pappa har kameran med till Norge. Men nästa vecka ska jag visa lite bilder härifrån och på mina rumskompisar.

RSS 2.0