:)

Nu ska jag mysa med mitt gulle! Jag är så kär!


280211

Här är några bilder från lördag, då vi var ute med flickorna. Var kanske inte bästa kvällen för mig, men så är det ibland. Måste berätta en sak som gör mig jätte arg och det är när en bartender är sur och fittig! En j*vla kärring skitsa i fontana och gud vad jag blir störd på sånt. Varför blir man bartender och jobbar på ett ställe som fontana om man inte tål stress eller orkar höra på en massa fyllon?? Idiot.





Tröttis

Vaknade för en stund sedan och nu ska jag laga mig färdig till jobbet. Har ingen lust alls, är så trött. Nå bara man kommer sig dit är det inga problem. Efter jobbet skulle jag vilja hinna till gymmet på en bodypump timme, eftersom de byter program idag, sedan borde jag också läsa på matte. Får se hur jag hinner, vet heller inte hur länge jag ska jobba idag.



Utgång eller inte?

Kom just hem från gymmet där jag sprang 1h (9km) och var på bodypump45. Och gud vad jag älskar bodypump timmarna, mitt favorit pass!
Nåjaa, och nu funderar jag vad jag skall göra ikväll. Skulle vara roligt att fara med vännerna till Fontana, men sen borde jag ju också läsa till skrivningarna...Har funderat fara ut en stund iallafall och vara nykter. Men först måste jag höra med alla om det blir av. Får se hur det blir. Ha en bra kväll ni med!



Bild: google

Smoothie

Blandade imorse en smoothie till mig, som inte var så himla god, tyvärr. Tror det berodde på att jag inte ficka alla ingredienser att rymmas. Jag har en för liten mixer, den rymmer endast 600ml. Nåjaa, den var i allafall drickbar. Ska göra ett nytt försök ikväll.



En allt för liten mixer


Slutresultatet

Lumene

För någon dag sedan köpte jag det här läppstiftet från Lumene. Färgen är nude beige, och jag älskar den. Nu behäver jag inte hålla på med foundation och läppglans längre. Så den som vill ha nude beige färg på läpparna så testa på den här.



Det här är en bra dag

Idag ska jag

  • åka till butiken med mamma
  • läsa lite biologi
  • fara till gymmet
  • fara hem till mamma och pappa på bastukväll


:(

Att jag alltid ska lyckas...skulle fixa lite gröt till mig och det här är resultatet:






Ananas

Köpte en ananas för några dagar sedan, och gud så gott färsk ananas är! För mig går det alltid lättare att läsa när man har något att äta. Förr åt jag godis och sånt men nu har det blivit ananas, mycket hälsosammare.
Idag har jag redan hunnit läsa några timmar biologi och ska snart forsätta. Klockan 16.15 ska jag finna mig på skolan där jag har biologi prep och efter det ska jag till gymmet. Tror det inte blir någon timme jag far på utan det blir en lätt lenk på löpbandet och styrketräning. Har otroligt sjuka benmuskler efter gårdagens marathonträning, som bestod av "loikkaharjoutus"...(hoppträning??).


Här har vi en nöjd Ia med sin ananas...baket.

Bodystep

Kom just hem från Bodystep med Matilda. Det var  helt okej...eller  nej...tycker inte alls om bodystep. Nu ska jag stoppa i mig lite mat för klockan 8 ska jag befinna mig på botniahallen, där marathonträningen kommer att hållas. Shit...kom just på att de kostar typ 5€, och jag har bara pengar på kortet...typiskt. Måste fixa det nuuu! Hejdå!


Wohooo!!!

Har hittat mina nycklar! Guuud, vad jag är lättad. Det skulle ha blivit dyrt om jag inte skulle ha hittat dem, eftersom jag redan tappat en nyckel till lägenheten...
Angående matte prelin, så gick det å skogen...var redan färdig klockan 11? Kunde typ inte en enda uppgift. Duktigt Ia!


Typiskt

Det är så typiskt att jag har tappat hemmanycklarna. Trodde att jag inte tog med dom på resan men dom är inte här hemma heller?? Fattar inte? Är väll tvungen att vända lägenheten upp och ner igen. Varför ska jag vara så slarvig...

Hatar

Efter att jag gett upp med matten, ska jag läsa på biologi istället. Eftersom vi har matte preli. skrivningar imorgon, tänkte jag ta och läsa lite till det, men efter att jag inte ens kommit igenom första kapitlet i prep. boken och inte ens klarat alla uppgifter skiter jag i det.
Har också hunnit städa och diska idag, och kan ännu inte fatta varifrån allt damm kommer??? Och på en så kort tid?? Hatar damm. Hatar att städa.




Ibland hatar jag matte. Men imorgon, ja då ska jag ta ett nytt försök och då ska jag gå igenom hela första boken.



Åbo helgen

Hade inte så många bilder från Åbo. Jobbigt att släpa kameran överallt, men tur har alla andra massor med bilder :) Helgen kunde inte bli bättre!










ABI-kryssning

Här har ni massor med bilder från kryssningen. Blev 2 timmar sömn den natten. Hade jätte kul. Hade en dålig hytt, motorn var på andra sidan väggen, så man fick ropa för att någon skulle hör en.






















































Penkkis

Här kommer bilder från penkkis. Lovar att det var bästa penkkis som lärarna varit med om! ABI 11 har lämnat ett minne som dom alltid kommer att komma ihåg.




































Idag ska jag

läsa, läsa, läsa och läsa till studentskrivningarna. Sedan borde jag också packa upp väskorna, jobbigt.





fylle inlägg

Har haft en jätte bra kväll på onnella. NU har vi kommit till rummet. Jag och Cessan är ända som är förståndiga, alla andra är ute och yrar. Heippa.


:)

Några dagar sedan beställde jag cirka 220 foton, jeeess. Nu ska jag se om mamma vill köpa ett fotoalbum till mig, så får jag börja klistra och fixa. Fotoalbumet ska fyllas med fina minnen. Nu som då beställer jag bilder för att jag inte litar på att min dator tar hand om dem.




Var är solen?

Hade planer på att ta en promenad i solen idag, men var är solen? Blir väll ingen promenad då. Idag ska jag iallafall packa och fixa allt färdigt till penkkis, och imorgon far vi! JEE!


Här har ni färgen på min penkkis dräkt. Kan någon gissa vad jag ska vara...nee-e :)

Bild: google

:/

Typiskt nog hann jag inte till gymmet, kom hem först för en halv timme sedan. Tror jag är tvungen att fara till gymmet tidigt imorgon, medan Oscar sover, eftersom han säkert har bilen hela dagen. Hoppas jag orkar stiga upp då, klockan 06.00. Jag tror det kommer skita sig, speciellt då man vet att man har en "ledig" dag.
Nåjaa, nu ska jag och gullet lägga oss i sängen och se på Salkkarit. Gonatt!


Happy :)

Den här dagen är nog den bästa dagen på länge! Kan inte säga varför, fast jag skulle vilja skrika ut det här. Men det är en bra sak, och det gör livet en aning lättare.
Dagen började med engelska hörförståelse. Vet inte om jag ska skratta eller gråta, för det kändes inte bra efteråt. Man får hoppas på att den skriftliga delen går bättre. Efter hörfen hade vi möte med Abina, och jag har en känsla att penkkis kommer vara BÄST. Kan heller inte vänta på ABI-kryssningen, det kommer att bli så kul. Tänker ta med min kamera och be till Gud att jag inte tappar bort den eller söndrar den. Efter kryssningen ska jag och Jolly lämna i Åbo, eftersom vi ska vara hela helgen med brudarna där. Har på känn att det har kommer bli en galen och rolig resa! Okej, jag ska inte ha för höga förväntningar. Men man får väll hoppas.
Idag ska jag och jobba och efter det hoppas jag att jag ännu hinner till gymmet.







Alla <3 dag

När jag frågade Oscar, för ungefär en vecka sedan, vad vi ska göra på alla hjärtans dag svarade han "va e he ti fir"...då trodde jag att vi inte skulle göra något speciellt för varandra. Men idag då jag kommer hem från gymmet hade han köpt rosor och choklad till mig. Oscar hade då traskat till Piffi i -23 och köpt rosor och choklad till mig, och han som aldrig annars skulle göra det. Att man kan ha en så gullig pojkvän. Belv så överraskad så jag släppte en tår. Eftersom jag trodde att alla hjärtans dag skulle vara som vilken dag som helst hade jag inte köpt något åt honom, men jag tänker överraska honom någon annan dag :) Puss på dej golle mitt!







Härliga söndag

Idag har jag jobbat i sex timmar och varit hos mamma och pappa. Fick som tur hem lite mat också, då kylskåpet här hemma är tomt, TACK mamma och pappa!
Nu ska jag städa och ikväll ska jag till gymmet.


TRÖTT

Sitter och väntar att mamma ska komma och hämta mig, så jag slipper på jobb. Och klockan är 06.16. JEIJ.


ANANAS

Finns inget bättre än att få äta FÄRSK ananas! Gud så gott det är! Måst nog åka och köpa en till ananas, så får jag äta det imorgon också.
Idag ska jag ju träffa Joanna och Amanda, åka till gymmet och läsa lite på biologi. Funderar om jag borde ta en lenk också nu när det är så fint väder. Ha en fin dag!
Ananas och äppel. Mums

Ändrade planer

Blir ingen myskväll, JIPPIIII!!! Ska istället umgås med Jennifer vi ska dricka té och snacka skit. Mycket bättre det.



Blä

...vad jag är trööööttt...Kom hem för e stund sedan. Idag har jag då skrivit textkompetens i hela 6 timmar. Och kan ännu en gång konstatera att jag hatar textkompetenser. Efter textkompetensen träffade jag Madde, som jag int sett på hur länge som helst, och de va så roligt att se henne.
Nu sitter jag hemma och väntar på att Oscars kompisar ska fara härifrån, jag vill ju se på tv nu är jag är så trött efter skrivningen. Men det går ju inte nu när de spelar NHL...Ikväll blir det en myskväll. Vi ska med Oscar bland annat se på solsidan och kanske någon film?


Imorgon får jag också träffa Amanda, som jag inte heller sett på evigheter! Längtar!


Då var den pausen slut

Japp, nu har jag tid och lust att blogga igen. På sistone har jag inte gjort något märkvärdigt. Dagarna går ut på att vara i skolan, jobba, träna, laga mat och göra läxor. Men imorgon börjar vårens skrivningar med textkompetens. Oj, vad tiden går fort. Tyvärr, så är inte textkompetensen min starkaste sida. Helst skriver jag en essä. Men bara jag är positiv och inte för nervös borde det väll gå helt okej. Så lycka till till mig! Nu ska jag mentalt förbereda mig med en varm dusch och mys framför TV:n.



RSS 2.0