Heeeeeej!

Det var ett tag sen sist. Men nu ska jag ta tag i bloggandet, eller försöka iallafall. Förra veckan var jag i Sverige för att häsla på släktingar och springa Stockholm Marathon. Och nu kan jag inte vänta tills det blir lördag, för då ska det firas för att man tagit studenten, wuhuu!

Imorgon ska jag lägga upp lite blider från Sverige och något av det jag köpte där. Gonatt!


Dålig uppdatering

Har inte haft tid eller lust att blogga de senaste dagarna, eftersom det inte händer mycket just nu. Men ska försöka att få hit något bättre inlägg, men först imorgon. Gonatt!



:)

Nu är jag tröttare än tröttast. Har jobbat från 06.30-16.00 idag. Nu ska jag bara ligga i soffan och samla energi till en länk och kanske gymmet. Har inga andra planer för idag. Och imorgon ska jag träna och på kvällen ska vi till Angelina och fira hennne.


Wihuuu!

Igår var jag på en super härlig länk efter stranden och efter det for jag till gymmet och stretchade. Så skönt att få träna igen! Idag ska jag fortsätta med en cykeltur och länk...

tummen upp för det!

:)

Igår provade jag min nya och första locktång. Det tog ungefär en och en halv timme att locka håret, fyyy vad länge. Men med tiden börjar det väll gå snabbare. Är annars mycket nöjd med locktången!


Resultatet: Halvlockigt



Morsdag

Wihuuu, imorse vaknade jag utan sjuk hals men med lite snorig näsa. Kanske jag kan ta en lugn lenk eller powerwalk idag? Om jag vågar...eller kanske jag borde vila ännu idag ifall.
Dagens planer idag är iallafall att åka och hälsa på Oscars mamma och mina föräldrar. Min mamma kommer att bli överraskad för hon tror att hon bara får blommor (hon råkade se dem i bilen igår...) men jag fixade något annat också som hon kommer bli super glad över :)

Världens bästa mamma! <3



Abercrombie & Fitch

En favorit! Som jag också fick av mamma och pappa när de kom hem från resan. Love it!




Happyyyy!!

Idag har jag jobbat och hjälpt mamma på hennes kalas. Kom hem först för en stund sedan och ska snart gå och lägga mig. När jag körde hem och hörde på en massa dans musik blev jag så sugen på att fara och dansa, samtidigt konstaterade jag att jag är j*vligt lycklig! Livet är nästan perfekt nu! Gonatt sötnosar!





Min dag

Min dag har sätt ut så här

  • Jobb 06.30-16.05
  • Hemma för att hjälpa mamma med att fixa saker till sin 50-års fest
Kom hem först för en stund sedan. Hade planer på att träffa Jennifer som jag inte träffat på länge men hann inte :/ Nu måste jag fixa mat till jobbet och städa lite i lägenheten. Och snart kommer Oscar och hans kompis med SUBWAY, så gott! Dör av hunger snart!


Puppiduu

Var tvungen att dra till gymmet en stund för att stretcha. Känns lite bättre nu när man fick åka dit en sväng. Blir ju galen av att inte få träna och gymma. Men nu blir det att ta natten så jag orkar upp till jobbet 05.30. Gonatt!


:)

Kom hem från jobbet halv 4 tiden och har sedan dess haft Patricia på besök. Hon åkte just, så nu ska jag överrska min älskling med mat när han kommer hem från jobbet. Finns inget bättre än mat på bordet då man kommer hem från jobbet. För någon vecka sedan hade han städat, tvättat fönstren och lagat mat då jag kom hem från jobbet. Blev så glad efter en tung dag på jobbet! Du är bäst Oscar!
Har inga planer för ikväll eftersom jag inte ÄNNU heller kan träna. Är så frustrerad! Stockholm marathon är ju snart! Vill bli frisk nuuu!




030511

Nu ska jag och träffa Becca!

When it gets hard you got to stay strong




Beställt

Äntligen!

RSS 2.0