Wihuu!

Det är farligt att sitta hemma själv och ha tråkigt. Jag gör ju inget annat än nätshoppar. Man kan ju inte låta bli.


Glada vappen!

Hoppas alla har en trevlig kväll! Själv ska jag spendera min här hemma, för imorgon ska jag och jobba. Ja, imorgon ska jag och jobba men det är inte orsaken till att jag är hemma ikväll, utan för att jag är förkyld...inte kul alls när man vet att alla andra firar vappen.


Bläää

Har gått och blivit riktigt förkyld, IGEN! Har ont i hela kroppen och halsen. Vill bara att Oscar ska komma hem och ta hand om mig!


Tröttis

Nu är jag hemma efter att ha jobbat 12 ½ timme idag, duktigt Ia! Ska jobba hela helgen också, jihuu! Nu ska jag ta natten! Gonatt :)

Bilder från torsdag då Oscar fyllde...










Liam är så sööt!


och bilder från söndagen hos Ceski och Jouni













Jobbaajobbaaa

Nu ska jag vidare till mitt andra jobb. Och jag ska försöka hinna få lite bilder hit från helgen och bättre uppdatering ikväll. Men om man inte har tid, så har man inte. Hejdååå.



No time for this

Har faktiskt inte tid med bloggen nu. Idag har jag jobbat från morgon till kväll och de två följande dagarna kommer att bli ungefär samma som idag. Men jag klagar inte, jag tycker om att ha mycket att göra. Ska försöka uppdatera med lite bilder imorgon kväll. Och nu har jag inget mer att tillägga. Gonatt!





Hos Jannika och Robin

Hade en mycket trevlig kväll igår hos Jannika och Robin! Jag har så underabara vänner!

























Ni är bäst!!





Dagens shopping





:)

Förmiddagen har spenderats på stan, där både jag och Oscar hittade varsit par jeans och lite till. Det är så härligt väder så det blir inte mycket innesittande idag. Ska först ordna upp i lägenheten och sedan ta mig ut i solen. Ha en fin dag ni med!






Happy

Igår var till Oscars mammas frisörsalong där jag fick mina toppar klippta och håret färgat. Och jag kunde inte bli mer nöjd över hårfärgen. Älskar den! Tack Carina!




Subway <3

Oscar hämtade just varsin subway till oss, och gud så gott det var! Dagens länk tillsammans med Mimmi blev ungefär 1h 30min och ungefär 13-14km? Skönt var det! Nu och sova godnatt!


:)

Hejhaloo! Kom hem från jobbet för en timme sedan, och fick som tur sitta på med Kitty till jobbet idag så att jag inte blev tvungen att cykla i regnet. Tiden gick riktigt snabbt på jobbet idag vilket var jätte skönt. Jag fick också ett påskägg av min"vetäjä" (dragare?) idag på jobbet. Det kommer troligen vara ända påskägget jag får av någon iår. 
Idag ska jag städa lite, fara på en länk och kanske träffa Jannike. Och imorgon fyller Oscar så då ska det firas. Nu ska jag fixa lite mat och städa.

Dagens middag

Inte länge kvar nu





Lördag

Några bilder från i lördags då jag var ute med Cecilila och Caroline (och Becca). Hade en super rolig kväll och konstaterade dagen därpå att jag inte ska dricka alkohol på en tid. Inte för att jag hade krapula utan för att man inte får något vettigt gjort. Och dessutom kan jag ha kul utan alkohol, som tur :)







Kvällens outfit







Jeejee

Gissa vem som ska och se på Rihanna i augusti?? Jo, jag!! Kommer va bland det bästa i sommar.


Tröttis

Klockan är 06.00 och jag ska småningom börja cykla mot jobbet. Uppdaterar mer efter jobbet.

Utgång igen...

Jepp ska ut i nattlivet igen, men man måste ju passa på nu medans man är ung :) Ska bland annat ut med fina Cecilia och Caroline! Wihuuu!


Nytt

Igår när jag var in via stan var jag tvungen att köpa dessa träningsshorts från H&M för bara 9,95€.



Lite från igår

Tänkte slänga upp lite bilder från igår före jag far och hämtar mamma och sedan till gymmet. Konstigt nog får jag inte bilden på mina stövlar upp laddad hit? Nåjaa, en annan gång dåå :)










Rosa

Hejhaloo! Kan inte ladda upp bilder, fick bara en bild hit och jag ger upp efter ett flertal försök. Idag fick jag nya gummistövlar för mina gamla var tydligen sönder(?) och jag var tvungen att ha ett par på grund av översvämmningen och annars förståss. Dessutom hittade vi med mamma ett par jätte söta ROSA stövlar. Precis vad jag önskat mig. Tack Mamma!

De syns inte så bra på bilden här under, men ska ladda upp bättre bilder imorgon!



:)

Nu ska jag föra mami hem från jobbet och på samma gång se hur högt vattnet är, eftersom man inte kan köra över vår väg mera med bilen. Istället får man cykla över med ett par gummistövlar på. Hoppas vattnet inte stiger så mycket mer för då blir man tvungen att köra över med traktor varenda gång någon ska till och från oss. Ska på samma gång ta lite bilder och slänga upp hit ikväll. Nu måste jag åka!



Två bilder från mamis och papis resa

Mexico




Åååh, vad jag vill fara på en resa nuuu!

Happydays...

Ligger och vilar i sängen med Oscar. Jag borde/måste fara på en lenk men är så trött. Jobbigt.


Alltid lyckas jag

För någon vecka sedan lyckades jag helt och hållet söndra klädhängaren. Varför händer det alltid mig? Vill inte veta för hur mycket pengar jag har söndrat saker här i lägenheten...Tycker synd om Oscar eftersom det oftast är hans saker jag lyckas få sönder, stackarn. Men då jag berättade detta för mamma sa hon att livet inte kan bli tråkigt med mig då. Och ja håller faktiskt med henne, för varenda gång jag har sönder något som tillhör Oscar börjar jag gapskartta och länge och det slutar med att Oscar också börjar skratta (lite iallafall).



Det var det

Första jobbdagen gick hur bra som helst. Jag lärde mig jätte mycket nytt och tycker det är jätte skönt att jobba med något annat i mellanåt! Men gjorde bort mig lite genom att komma 1 timme för sent. Men dom sa till mig att jag skulle börja klockan 9, så det var igentligen inte mitt fel men piiinsaamt endå.

Pappa var också just här för att fixa mina växlar på cykeln och det hela slutade med att han tog cykeln med sig. Och jag som tänkte cykla till jobbet imorgon. Hoppas han får det fixat ikväll, före han far på en resa igen. Men nu ska jag ta och dricka té och ordna lite i lägenheten.



Härliga måndag

Sitter med min tékopp i handen och väntar att få åka till mitt nya jobb. Idag börjar jag 9 och slutar troligen klockan 5. Det ska bli riktigt spännande! Ha en fin dag ni med!


Happy

Dagens planer:

  • Hår/(smink?) modell åt Amanda
  • Kaffe med Elin
  • Gymmet
  • Krogen med mina brudar, Wihuuu!


Jobb

Drar snart iväg till jobbet och kommer hem först halv 10 tiden. Blir aningen längre jobbdag idag. Ha en fin fredag!



Myspys

Nu blir det mys framför tv:n med gullet!





Home sweet home

Skönt att vara hemma i Merikart någongång. Här har jag hunnit fixa lite saker på symaskinen och jaa...inget annat. Ska till jobbet mot kvällen så jag ska vara här hela dagen med mami.

Har funderat att ordna en fest då jag fyller 20, men är inte säker. För skulle det då vara en "förfest" och man skulle fara på krog efter det eller skulle det vara en fest som är hela kvällen/natten? Och om det skulle vara en fest som varar hela kvällen och natten borde man också fundera på en lokal, mat, dricka och en massa annat. Dessutom skulle det kosta en del pengar men man fyller bara 20 en gång. Har sån beslutsångest!

Familjen Eriksson är bra på att ordna fester! Alltid lika lyckade!







The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams

Tråkigt att inte gå i skola. Förstår mig inte på människor som börjar jobba reda vid 19-20 års ålder?? Och då ska man orka jobba i ungefär 45 år. Men alla är vi olika. Vissa har redan ett yrke, som de tycker om, i den åldern. Så som ja har planerat börjar jag jobba, med det jag verkligen vill jobba med, då jag är 26-27 år och sedan tänker jag också vidare utbilda mig som tar typ 3 år. Då skulle jag vara klar med skolan då jag är 29-30 år. Får se då var man är om 10 år. Förhoppningsvis går det som jag vill.



:)

Idag ska jag och jobba, läsa lite på en bok och bara vara. Knarkar vitaminer och té i hopp om att snart bli av med förkylnigen. Har inget annat att berätta eftersom det inte händer särskilt mycket i mitt liv nu just.






Förkyld

Har inga andra planer förutom lite jobb idag. Jag kan inte träna eftersom jag är förkyld så nu har man massor med tid till att göra ingenting. Typiskt att man ska bli förkyld nu när det är så lite tid kvar tills halvmarathon i Kyrönjoki och Stockholm marathon. Det är bara att proppa i sig en massa c-vitamin och sånt nu då.



Julafton?

När mamma och pappa kom hem och började öppna sina kappsäckar var det som på julafton. Här har jag största delen av vad jag fick av dem. Tack än en gång mamma och pappa! :)



Äntligen har jag en (Kom just på att jag redan har en, ups!) Guess väska. Trodde aldrig jag skulle få en!




Abercrombie <3 Fick också en skjorta från Abercrombie men orkade inte ta bild på den.








Sedan fick jag också en hög med träningskläder, vilket verkligen behövdes.


Oscar fick världens godaste parfym! Älskar, älskar den! Alla kläder som är från Abercrombie är sprytade med denhär parfymen.

Snorig

Gårkvällen var riktig bra. Först var jag och hämtade mami och papi från flygfältet och förde hem dem och sen skulle ju de visa allt dom hade köpt. Själv fick jag en hel del som jag tänkte visa ikväll. Efter de for jag till Paulina där jag hann vara 5 minuter före vi skulle fara mot stan. Resten av kvällen på Ollis var super. Och nu sitter jag här och hatar alkohol. Idag ska vi fara hem till Merikart och äta, så gott att få ät mammas mat då det är så länge sedan! Nu ska jag se på Greys Anatomy. Hejjjjdååå.


Rockperry 2009

Första April

Igår var det ju då första april och ja, jag blev lurad en gång. De var Ankos kar Rasmus som ringde och sa att han var från Worldpress och ville att jag skulle gästblogga på Fokis blogg och så vidare. Efter samtalet fattade jag ingenting och tyckte att att personen lät bekant så ringde jag upp igen för att höra personens röst igen och typ tacka ja på sammagång eftersom jag först sa att jag inte var intresserad. Efter andra gången så gissade jag att det var Rasse, men för att vara på den säkra sidan skickade jag numret till find och ja det var han. Tyckte det var ett roligt aprilskämt och ja jag gick först på det men sedan kom jag på att det var första april. Anko och Rasse fick sig ett gått skratt iallafall. Själv har jag inte lurat någon förutom Oscar som också gick på mitt aprilskämt. 

Idag står det 20-25km länk på min kalender, men känner mig lite förkyld så är inte säker om det blir en långlänk idag eller inte, får se. Ikväll ska vi fira Paulina som fyllde igår, och det kommer bli så kul! Ja, och sedan ska jag också hämta mamma och pappa från flygfältet, jihuu!





:)

God morgon!
Sitter och dricker té och ska snart börja se på Grey's Anatomy säsong 1. Idag ska jag och jobba redan 11.30 och kommer hem först på kvällen. Ska före det också och handla lite mat och sånt.

Och idag fyller Paulina 20år så vi ska ta och fira henne imorgon. Kommer bli så kul!

Grattis Pia!!

RSS 2.0