240111

Kom just hem från en lenk och typiskt nog blev det snöstorm när jag började springa. Mitt ansikte och ögon bombaderades av snöflingor i en hel timme, inte kul. Nu ska jag i duschen och sedan skriva textkompetens och se på Desperate Housewives.




Vill till gymmet, nuuuu!

...men eftersom jag inte har en bil nu måste jag vänta tills Oscar kommer hem, så jag får låna hans...suck. Önskar att min cykel hade vinterringar, då skulle jag cykla med detsamma till Brändö. Jaja, nu ska jag fortsätta läsa biologi.

Jag tycker om snö, det gör mig glad.

Rinkbandy

Carpella Crew vann 12-6, grattis till dom!


Jag älskar min rosa jacka! Näst bästa köpet efter uggsen!


Liam är världens sötaste!








Nu får det vara slut

Imorgon tänker jag avslöja en sak...något som jag skäms grymt mycket över...om inte jag ångrar mig plötsligt.

Alla har vi en hemlighet

Fredagsmys

Japp, igår var det myskväll hemma i Merikart. Vi gick i bastun och grillade korv. Det var jätte skönt, eftersom jag var senast i bastun på julafton. Hade heller inte sätt mamma och pappa på en stund så det var trevligt att umgås med dem också. Efter bastun såg vi på Solsidan och igen kunde hålla sig för skratt. Lätt bästa program.





Idag ska jag:

  • Börja skriva en modde essä
  • Läsa på biologi
  • Se på Oscars rinkbandymatch
  • Läsa New Moon

The time

Har fullt upp från morgon till kväll. Igår hade jag skola till klockan 2, efter det raka vägen till jobbet och efter jobbet var det dags för marathonskolan. På marathonskolan gjorde vi en lenk på 1h 40min och 15km. Var hemma halv 9 tiden och var världens hungrigaste. Lenken den gick helt bra, vädret var fint men väglaget däremot var en aning jobbig.
Idag har jag skola till klockan 2 och efter det har vi ABI möte. Har också inplanerat att träffa mamma i stan efter skolan. Sedan ska jag också och jobba ikväll och läsa på rella förhör. Ha en bra dag allihopa!


Mamma är bäst

Sitter och äter mammas lasagne och är super gald över att hon alltid lagar mat så att jag och Oscar också får. Då behöver jag inte stressa över att laga mat hemma då skola, jobb och träning tar mycket av min tid. Men nu ska jag städa och diska och efter det ta tag i läxorna och senare ikväll hoppas jag att jag slipper till gymmet.





Grattis i efterskott Jannika






Hemkommen från gymmet

Har varit på BodyPump på LadyLine och hoppas på träningsvärk imorgon. Nu ska jag äta spenatsoppa, hoppas det är gott. Ikväll ska jag bara ta de lungt eftersom jobbet kallar imorgon.

Idag hade jag på mig mina nya springbyxor, och gud vad dom var bekväma. De var värda priset.

Dagens

Dagens chilloutfit.
T-tröja- Ralph Lauren, Stickad tröja- Second hand, Leggings- H&M, Sticka Sockorna har jag fått av Oscars mamma.






Happy

Fick en grymt snygg plånbok och halsband av Lisa, då jag tog hand om hennes hund, Chevelle, lite medan hon var på resa. Lisa har världens sötaste hund. Både mamma och jag blir världens lyckligaste då vi får ta hand om henne.









Fullt upp

Hittade lite tid att kasta ihop ett inlägg. Har fullt upp med skola, jobb och en sjuk pojkvän. Har hål nu och ska snart med Oscar till hvs igen. Efter det ska jag till skolan tillbaka och efter skolan ska jag äta snabbt och åka till jobbet. Efter jobbet har jag marathonträning. När jag sedan kommit hem måste jag ta itu med disk, tvätt, läxor och städning, huh. Hoppas Oscar får medicin mot det han har, så han blir frisk någongång.

Imorgon ska jag visa vad jag fick i av Lisa, som varit i Florida :)


Abercrombie & Fitch

Minns första gången jag var in i en Abercrombie & Fitch butik, det var kärlek vid första ögonkastet.


























Dagens

Idag har jag på mig en av mina favorit huppare från Abercrombie. Tycker om den ljusgula färgen.

NEJNEJ

...jag är inte frisk ännu, så det blir att hoppa över dagens marathonträning. Skulle heldre ha feber än förkylning. Tycker det tar så länge att bli av med förkylningen. Nåjaa, idag ska vi med Oscar till hans mommo och äta och efter det ska jag till gymmet där Päivi (min marathontränare) ska ha föreläsning.

Måste ännu visa min nya springjacka, som jag beställde via marathonskolan. Äntligen har jag en ordentlig jacka att springa i. Visst är den fin?



Pluppp

Idag går jag omkring med en mjukis dräkt och mössa. Vill bara göra det jag inte kan, alltså träna. Blir galen om inte jag känner mig bättre imorgon. Har ingen aning om vad jag ska göra ikväll. Men nu ska jag och koka mat, till mig och Oscar, som inte vill ha maten jag lagar, fint! (Y)




:(

Har gått och bivit förkyld, typiskt. Så nu är det bara att stanna inomhus och hoppas på att bli frisk till helgen. Inte för att jag har några planer men det skulle ha varit roligt att hitta på någonting med vänner, före skolan och läsning till studenten börjar. Tänker knarka c-vitamin och dricka mycket té.

Nu sitter jag och läser tidningen Runner's och senare ska jag fortsätta att se på ett program, Planet Earth, som är en naturdokumentärserie.



Off to the gym

Snart ska jag och Matilda på ett Bodypump pass till gymmet. Efter de ska jag på en timmes lenk och senare ikväll har Oscar rinkbandy match. Idag ska jag också läsa färdigt Twilight boken, på engelska. Måste och köpa den andra boken imorgon nu när jag en gång har kommmit i gång med läsandet, hoppas det håller ända tills inträdesprovet på våren.

Här är en bild på det jag köpt på melleandagarna. Väska och fingervantar- Gina Tricot, "springbyxor och sockor"- My Sports

1.1.11

Då är det 2011. Nytt år och med nya möjligheter. Eftersom 2010 gick jätte snabbt kommer detta år gå ännu snabbare. År 2011 kommer vara mycket intressantare än förra året, för att jag får bland annat studenten, sedan ska jag och springa stockholm marathon och göra en massa annnat roligt. Hoppas också att jag kan åka på en resa med älskling, till till exempel Thailand eller någon annanstans.

Som mål nu har jag att koncentrera mig på skolan, läsning till inträdesprov och marathonträningen. Vilket betyder att man kommer att bli tvungen att offra mycket.

Nu ska jag försöka ordna upp i lägenheten, vilket man måste göra varje dag...hur kan de bli så stökigt på en dag???

Denna bild är från då vi firade Kettys 18-års födelsedag 26.10.10

RSS 2.0