<3

Fick idag världens finaste meddelande av min älskling. Att någon kan vara så söt! Saknar honom jätte mycket men som tur får jag vara med honom på helgen. Puss Oscar!

Gladast!

Hejhej!
Idag har jag fixat internet så nu har jag de, sköönt! Så nu blir det bättre uppdatering. Trivs helt bra i nya skolan här i Karis. Roligt med nya människor och annan miljö. Har redan fått flera kompisar här. Mina rumskompisar är jätte trevliga. I vår lägenhet på internatet har vi tre rum. Så jag sover själv medan de andra sover två och två. Jag är så tacksam för att jag fick ett eget rum, men för att få bo i ett eget rum kostar det också mera. Och det betalar jag gärna.
I tisdags började undervisningen och då hade vi bland annat matematik. Idag hade vi Informationssökning och Kemi. Kemi hade vi i typ fyra timmar. Och jag kan inte ett skit kemi. Så det blir mycket läsande på egen hand. Men det är jag beredd på. Läste redan igår fyra timmar kemi på egen hand.
Klockan fem idag har vi en grillmiddag med hela skolan och resten av kvällen ska jag läsa biologi.

Godmorgon

Nu på helgen är det ju villaavslutning, men eftersom att jag ännu inte är frisk kommer vi att stanna hemma och bara ta det lungt. Vilket inte stör mig alls, eftersom jag ännu har en massa saker jag måste packa tills jag åker.
Idag ska jag till frissan för att klippa och färga håret. Sedan ska jag också träffa Sia.

En glad Ia

Hejhaloo! Idag mår jag lite bättre och ska därför ut på några ärenden idag, bland annat ska jag hämta mina tack kort och fara via apoteket.

:))

Idag har jag bara vilat så hoppas jag mår bättre i morgon. Jannike och Lycke vågade också komma och hälsa på en sväng, vilket jag uppskattade. Nu ska jag gosa med min älskling. Pusshej!

Snorunge

Fortfarande sjuk. Kommer bara ligga hemma hela dagen. Typiskt att man ska bli sjuk då man borde hinna träffa kompisar och förbereda sig inför Karis. Dessutom vill man ju också hitta på något roligt med Oscar. Men sånt är livet.
Nu ska jag fortsätta se på mitt favorit program Desperate Housewives.

:)

Kom just hem från mami och papi. Har varit där och hjälpt mamma med att städa. Nu drunknar jag i snor, knarkar vitaminer, te och hoppas jag blir frisk tills i morgon.

230811

Nu är klockan snart 10 och då har jag varit vaken sedan 5. Steg upp med Oscar klockan 5 då han skulle till jobbet. Var tvungen att dricka en té kopp med honom eftersom jag har blivit förkyld. Hatar att vara förkyld. Efter té koppen var jag så pass pigg att jag började diska, dammsuga (IGEN) och plocka undan lite saker. Nu håller jag på att läsa biologi och ska fortsätta med det tills Jannike kommer.



Igår var jag till Elin på té där också Patricia och Emmi var. Har också en fin bild på dem! puss!

Jeejee!

Äntligen har jag en ny dator, vilket var på tiden. Det fick bli en MacBook Pro 15 tum. För tillfället är den svår att använda eftersom allt är så nytt men man lär sig snabbt.

Happy

Så skönt att inte behöva stiga upp till jobbet. En hel vecka sommarlov. Är glad att en ha en vecka sommarlov när det först var planerat att jag skulle jobba ända tills skolan börjar.

Igår var vi till Ceski och Jouni där vi var hela kvällen. Var så roligt att se Liam gå. Senast vi såg honom kröp han bara. Liam fick också sin 1-års present av oss, först nu, men bättre sent än aldrig. Och jag tror han tyckte om den.

Idag ska jag träffa Elin och hämta en NY DATOR med pappa! Äntligen!

Bildbomb

Bildbomb från i lördags. PUSS

Buu

Godmorgon! Hade en mycket trevlig kväll igår med mina underbara vänner. Vi började hos Jannika och Robin och fortsatte sedan till Fontana. På Fontana träffade jag några gamla klass kompisar och andra bekanta, som man inte sett på länge, vilket var kul.
Idag vaknade jag redan halv 10 medan Oscar ännu ligger och sover. Har inga planer för idag. Blir väll bara att ta det lungt hemma.
Bilder från kvällen kommer upp mot kvällen när jag hämtat min kamera från Jannika och Robin.

Hemma

Nu njuter jag av ett glas rosé vin och ska snart äta med mamma, pappa och patte.
Kramas med golla Chevelle!

Puppiduu

Nu har jag en vecka sommarlov före skolan börjar. Var ju meningen jag skulle jobba en vecka till men så blev det inte, som tur. För nu har jag tid att umgås med mina vänner före jag far. Jag ska ju no försöka komma hem till helgerna men man har ju  inte tid att träffa alla kompisar då.
Igår var vi en sväng till Juthbacka och idag ska vi hem till mamma och pappa där det bjuds på mat. På kvällen har jag planer på att fara ut med Fanny, Patricia, Emmi, Joanna, Emma och kanske Elin. Skulle vara så kul.

Loud

Min Rihanna t-skjorta, visst snygg?!

Hesa ---> Rihanna!

På måndag hoppade jag, Joanna, Patricia och Emmi på tåget till Helsingfors för att se Rihanna. Klockan 14.10 kom vi till Hesa där vi först gick till hotellet och sedan och äta. Efter det fixade vi oss och tog taxi till Hietaniemi. När vi kom dit började vi med att köpa Rihanna T-skjortor och sedan dansade vi till Pendulum DJ-set. Efter det dansade vi till Dj Dosse, som spelade musik vid "pauserna". Sedan var det Tinie Tempahs tur, som också var grym. När Tinie Tempah sjungit klart var klockan 20.30 och Rihanna skulle sjunga 21.15. Så före Rihanna dansade vi igen till Dj Dosse, som spelade jätte bra musik! När klockan var 21.15 väntade vi ivrigt på att Rihanna skulle komma på scen. Tiden gick och gick, folk började bli irriterade och började buua. Men efter 1 timme och 15 minuters väntan började hon sjunga. Vilken känsla man fick när hon kom på scenen! Obeskrivlig! Efter  ett att hon sjungit klart gick vi efter mat och till hotellet. Hade också planer på att besöka någon krog men på grund av trötta fötter och vätskebrist sket vi i det. Nästa morgon tog jag 10 tåget och de andra tog tåget hem klockan 1. Dethär var absolut sommarens höjdpunkt och ett perfekt slut på sommaren. En sak som är säker är att det inte var sista gången jag såg Rihanna.
Blev ju inga bilder från konserten för min del, men ska tjuva några bilder av Joanna.
Joanna och jag redo att åka och se Rihanna :D
Tummen up för converse!
Patricia och salkkarit :D

Rihanna

Bara 2 dagar kvar tills jag får se Rihanna!! Jeje!

Tiden rullar iväg

Då är det helg igen. Denhär veckan har gått snabbt och hela sommaren har gått alldelses för snabbt. Tiden bara rullar iväg, för nu är det bara två veckor kvar tills jag åker till Karis för att studera. Det ska bli så roligt och spännande.
Idag ska jag bara ta det lungt och imorgon kväll ska jag på Emmis fest med temat rock, efter det blir det kanske utgång.
Igår var vi en sväng på konstens natt. Först bjöd Oscar mat åt mig på Amarillo och sedan for vi och kollade på Ine och Nico som sjöng och spelade vid Ateljé Torni.

100811

Idag har jag jobbat som vanligt. Efter jobbet åkte jag hem till Merikart igen, för att mamma, pappa och Oscar håller på att ta bort stenplattorna som finns runt halva huset. För om någon vecka ska det komma några gubbar och laga nya stenplattor m.m. Och det kommer bli så fint!!
Ikväll ska jag kanske baka blåbärspaj, plugga och dricka massor med té.

Live your life

HEEEJ! :)
Först ska jag berätta kort om helgen. På fredag firade vi för att Oscar har fått ett nytt jobb genom att hämta god mat och fara till Oscars mamma. På lördag åkte jag till Jeppis till min barndomsvän Madde. Där hade jag det jätte trevligt med henne. När vi kom till Jeppis såg vi först på när hennes lag hade match. Sedan åkte vi till henne där vi lagade mat och fixade oss, för hon skulle visa Jeppis "nattliv" till mig. Synd att vi ses så sällan med Madde, men det är otroligt härligt att ha en vän som henne. För att vi kan ses vart 6 månad utan att det förändrar vår vänskap.

Kukkuuu

Idag har jag jobbat till 4 och efter det träffade jag Lycke som jag inte träffat på typ hela sommaren. Vi hann inte prata färdigt så ska träffa henne nästa vecka också. Har också hunnit vara till Cinema Bowling med Oscar, Fantin och Nina, vilket var riktigt kul. Nina och Fantin var bäst och jag sämst. Skyller på att jag var trött.


030811

Helgen spenderades på Oscars mommos och hennes kars villa i Mickelsörarna. Det var en av de bästa helgana i sommar. Vi simmade, solade, bastade och fiskade. Dessutom hade vi alldeles underbart väder!

:D

Jepp, nu har jag investerat i en äkta läderjacka av mitt favorit märke Guess. Och fyfan vad jag gillar den! Helt klart värt pengarna.

RSS 2.0