Good Night!


God morgon!

Gårdagens bodypump var så tungt, för att jag inte fått i mig tillräckligt med energi. Funderade efter att vi med marathongruppen hade sprungit 10km i ökande fart om jag ska fara på bodypump eller inte, men klart jag skulle pina kroppen ännu mera. De tungder som jag brukar ha kändes dubbelt så tungt. Så bodypumpen blev +-0. Skarttar åt mig själv då jag aldrig lär mig!

Idag ska jag ha en vilodag. Klockan 11 ska jag på ett avslappnande bodybalance pass och det är allt för idag. Sedan har jag också teoridelen kvar för andra skedet från klockan 13.00 till 15.30 och efter det ska jag och jobba.



Hohoh

Jag är så död så dööd i kroppen...och jävlit hungrig, så nu ska jag ta och äta upp all mat vi har!


:)

Dagens planer

  • Hem till Merikart
  • Jobb
  • Marathonskola
  • BodyPump



:)

Nu ska jag börja laga mig färdig för att fara till gymmet på running och före det ska jag till Jennifer och hämta mina skor som ligger och skräpar där.



Behålla eller inte?

Fick hem dessa skor idag, men är osäker på om jag ska behålla dem...Jag tycker jätte mycket om dom men kvaliteten tyckte jag var ganska dålig...hmmm...vad göra?




Life

Var på bodypump ikväll och det var så skönt. Imorgon har jag inplanerat en timmes lenk, muskelträning och ett bodybalance pass, wihuu :) 


Ojoj

...råkade just servera råa fiskpinnar åt Oscar, ups! Inga glada miner efter det, nej... Men så är det om man inte är en mästerkock :)


Big Brother

Big Brother är så underhållande. Har inte sätt ett enda avsnitt utan att jag har skrattat. Och Oscar tycker jag är knäpp när ja sitter själv framför datorn och gapskrattar, men man kan inte göra annat än att skratta! Måste fortsätta att se på det senaste avsnittet nu innnan Oscar är färdig med maten.


:)

Skönt att vakna av sig själv och inte av väckarklockan för fössta gånge på typ jätte länge! Mina planer för idag är gym, lång lenk, kanske träffa Lycke och storstäda.



hejhalooo

Idag har jag varit och jobbat och sedan gymmat med Matilda. Och nu sitter jag och funderar om jag ska fara till pullo ikväll eller inte??? Nää, kom just fram till att jag inte ska åka...Istället ska jag sitta hemma och ha tråkigt och dricka té...jätte kul.



Ett måste!




Hemmaa

NU är jag hemma igen. Har varit hos Emmi och haft det jätte kul med härligt folk. Jag har med andra ord fått många goda skratt! Förutom att jag har varit hos Emmi har jag också suttit 6h och skrivit geografi. Provet gick riktigt bra och det fanns många roliga frågor. Tyvärr tod tiden slut och så två svar blev halvfärdiga...men så är det.
Nu ska jag se på BB, Salkkarit och sedan tota. Gonatt!

Det här är två bilder från i somrast hos Emmi. Kommer troligen bilder från ikväll upp lite senare när jag fått dom av Jannika


Wohoo!!

Jeeeij, var just på min andra arbetsintervju och jag fick jobbet! Nu har jag två jobb och kunde inte vara gladare!


Nervös

Idag ska jag på två arbetsintervjuer och jag är så nervös! Önska mig lycka till!


Läser

...på geografi! Så intressant. Första gången ja njuter då ja läser till skrivningarna. Hoppas de kommer många roliga frågor  på fredag. Känner mig väl förberedd.






Jippiii

Imorgon ska ja på min livs första arbetsintervju...och jag är så jäkla nervös. Hoppas hoppas jag får jobbet! Dessutom blev jag också kallad till en annan arbetsintervju. Har redan glömt hur matten gick idag, ska förtränga det från mitt minne så gott jag kan, tack vare dehär arbetsintervjuerna. Jag är sååå glaaad!!

Pratade också just med mamma och pappa, och mamma lät lyckligare än någonsin. De har haft en jätte bra resa och kryssning hittills. Igår var de på Jamaica och de sa att det var jätte härligt där. Jag kan inte vänta tills jag får se bilderna och tills de kommer hem! Jag saknar nog dem en aning!


HAPPYYYY!!


En fråga

Nyfiken om God morgon!:
Hur träffades du och oscar? Vem tog första steget osv.. :)

Jag och Oscar träffades den 29.06.09, och det var en lördag då det var Vasa fotbollcup. Jag har nog alltid vetat vem Oscar är men inte han mig. Allt började när jag och mina vänner var på Sandö och Oscar var också där med sina vänner. Och genom att hans vän Filip kände några av mina vänner osv, så umgicks vi där en stund tills jag var tvungen att åka, och övervaka en skola där olika fotbollslag bodde under WFC, och då skrev Oscar sin nummer på min hand (och jag min på hans hand om jag minns rätt?). Sedan textade vi lite på kvällen och på natten när mitt shift var slut så hade han cyklat från Sundom till stan för att träffa mig och då förde jag hem honom typ direkt.
Sedan textade han till mig nu som då, men jag var inte så intresserad i början eftersom jag hade hört rykten (som en del var sanna) som inte var så trevliga, men jag tänkte ändå ge det en chans, folk förändras ju vilket han också gjort. Och kanske efter någon vecka ville han träffa mig och då for vi på kaffe till ABC, och det var min värsta "dejt" någonsin :D Vi är ju så olika, han är den tysta typen som inte pratar så jätte mycket som jag gör och vi kände ju knappt varandra. Han satt mest tyst och jag försökte som en galning att få igång en diskussion, och ja det kom många pinsamma tysta stunder. Eftersom han var så tyst trodde jag att han inte var intresserad, men där hade jag fel.
Efter det fortsatte vi bara att träffas och ju bättre jag lärde känna honom desto kärare blev jag. Visste inte att det fanns så snälla karar som Oscar. Han är ju bara så härlig och söt. Och nej, han gör inte saker som han gjorde före han träffade mig (för de som undrar). Har inte blivit besviken en ända gång. Jag älskar min Oscar! 

Hoppas jag svarade på allt du undrade :)




Vill iiintee

Varför ska jag vara så skit på matte. Jag vill få godkänt i matte, men det känns som om det kommer att skita sig imorgon och jag blir underkänd...Jag behöver 9 poäng eller mer får att få ett A och man skriver 10 uppgifter, dvs  typ 1 poäng eller mer per uppgift. Jag vill inte.




Har ångest till tuusen



God morgon världen!

Idag skulle jag vilja se ut så här


lookbook

eller såhär


lookbook

men istället ser jag ut som en sophög...

Blää

Igår när vi var hemma i Merikart blev jag tvungen att städa akvariet, eftersom min bror råkat hälla i nästan en hel burk med mat till fiskarna...typiskt. Och fyfan va smutsigt det var, så smutsigt att till och med snäckorna hade dött, vilket förståss var bra. Jag började med att ta bort fiskarna och alla ville nästan frivilligt bli fångade, förutom monni (sugfisken). Typsikt nog skulla monni fastna i håvnätet, och den slapp inte bort av sig själv så jag var tvungen att hjälpa den. Jag hatar att röra i monni för att den är så äcklig och hård. De sluta med att den sprattla till när jag höll i den, jag fick en hjärtattack och började gråta och monni slapp bort från håven. Och Oscar bara skrattade...Jag hatar monni! Efter det började jag tömma akvariet och fy vilken stank det kom från akvariet. Oscar kunde inte ens vara i hallen för att det luktade så skit.
Nå allt gick hyfsat bra efter det...Och det tog kanske 2 timmar att få skiten tvättat när det annars tar 1 timme. Har aldrig gjort nå äckligare än det, jag skulle hellre ha tvättat duschsilen.


Ena fisken höll på att explodera av all mat han hade proppat i sig, andra var förvirrade och ena fastna i håven. Jag tyckte så synd om dom. Men nu mår dom bättre när snälla Cecilia har gjort rent i deras hem.





God morgon!

Igår blev det som sagt en kväll på fontana, och jag har inte haft så kul på länge! Dessutom var jag och Fanny nyktra och ända hade vi hur kul som helst. Känner i hela kroppen att det blev en del dans igår, skönt. Tack brudarna för den kvällen!
Idag ska jag läsa på geografi, fara på en lång lenk och åka hem till Merikart, där jag ska vattna mammas blommor och fixa ihop lite mat till mig, gullet och min bröder. Förresten så är det perfekt väder idag så det kommer att vara jätte härligt att fara på en lenk! :) Ha en fin dag allihopa!


Här har jag lite bilder från Connys villa, då vi var dit med Oscar förra veckan. Och det var ju så fint där :)








Connys söt kisse


Gott med grillad korv!

Wihuu

Kanske de blir att dra sig ut till korgen ikväll? Dock i nyktert tillstånd, eftersom jag har inplanerat en långlenk, på 17km ungefär, tills imorgon.

Blir antagligen krogen med syskonen Eriksson :)

BodyBalance

BodyBalance är ett avslappnande träningspass, som kombinerar yoga, tai chi och pilates. BodyBalance ger rörlighet, balans och avslappning samt koncentrerar sig förutom på det fysiska, även på det psykiska välbefinnandet.

Idag var jag på min första bodybalance timme. Trodde mina nerver skulle fara direkt men nej, det gick riktigt bra. Beror det kanske på att jag inte hade 100 andra saker jag måste göra? Har tidigare varit på yoga några gånger men bodybalance var mycket roligare. Eftersom jag är van med lite "hårdare" träning där det händer saker är det lite svårt att anpassa sig till något lungnare, men idag var det faktiskt ganska skönt. Nu har jag som mål att gå på 1-2 bodybalance timmar i veckan. Nästa gång tänker jag kombinera det med en bodypump timme eller med en lenk före och sedan bodybalance.



Bild: google

Andra skedet

...måste vara något av det onödigaste. Igår var jag på halkbanan och det var så tååkiigt! Höll till och med på att somna på pausen. Tycker bara folk som inte kan köra eller inte har ordentlig kontroll på bilen borde ta andra skedet. Skönt att ha det överstökat iallafall.

Och idag har jag skrivit engelska skriftliga delen och det gick väll helt ok, hoppas på ett M. Snart ska jag till Ceski och hälsa på och ikväll ska jag till gymmet och sedan läsa lite geografi, kuuul! :)

Söööt griisen!

Härligt!

Dagens planer:

  • Läs på geografi
  • Gymmet
  • Andra skede (halkbanan)
  • Matlagning
  • Läs lite engelska
  • Sova

Ha en fin dag allihopa!

Jess!

Min älskade mamma har köpt dessa till mig från Abercrombie & Fitch! Sedan hittade hon också lite till, tack mami!!


2/5

Då var biologin skriven. Allt jag säger är att jag ska på hösten och skriva det på nytt. Idag har jag lagat mat, varit till loppis och tagit det lungt. Klockan 18.30 ska jag befinna mig vid sports gym där det blir en lenk med marathongruppen och efter det ska vi va i salen. Ikväll ska jag börja läsa till geografiskrivningen och se en film med gullet.


I'm in love

Hittade dessa skor på have2have. Skulle behöva ett par nya "krogskor", eftersom de  jag annars alltid haft på krog har typ gått sönder. Alla andra skor jag har vågar jag inte ha på korg eftersom de annars blir förstörda av alla 10000 glasbitar och drinkar eller så börjar det värka i fötterna efter 3-4 timmar. Och skorna här under skulle vara perfekta till korgen, bara de inte är för smala för min tjocka fot. Men sen är det ju så att man måste betala med Visa...och något sånt kort äger jag inte.  Kunde jag inte bara hitta dessa på nelly eller asos. Nåja, skojakten fortsätter.






1/5

Då var modde essän skriven och fyfan va de känns skönt, även om det inte gick så bra. Det var så nära att jag skulle har fått en panikattack och att jag skulle ha börjat gråta, eftersom jag inte tänkte hinna skriva färdigt. Jag hade 3 sidor kvar att renskriva på en halv timme och jag hann just och just, var 100% säker att jag inte skulle hinna få det färdigt. Nu är det bara att förbereda sig inför biologin som är på onsdag. Vet redan att jag kan allt för lite så det kommer att skita sig. Och sedan på fredag är det engelska skriftliga delen. Ja kommer att vara död på fredag efter engelskan.

3 veckor framåt kommer jag nästan bara att ladda upp gamla bilder eftersom mamma och pappa tog med sig min kamera till Florida, så att de få ta bra och fina bilder.

Myskväll

Snart ska vi se på Solsidan här hemma i Merikart. Ikväll har vi också varit i bastun, grillat korv och bara tagit det lungt. Har varit en så skön kväll. Imorgon är det modde essäskrivning som gäller och jag hoppas att det kommer att gå bra.



Trött och slut

Efter att pluggat matte i ungefär 8h, är jag helt slut. Håller nu på att läsa till biologiskrivningen som är på onsdag. Känns som om jag inte kan någonting fast jag läst igenom alla böcker, vilket betyder att jag har ÅNGEST. Okej, slut pratat om det...Imorgon ska jag och jobba och efter det ska jag läsa och förbereda mig inför modde essäskrivningen, som är på måndag, wohoo!!!!!!!!!!!!!! Hejdå


Bild: google

Skola

Idag ska jag vara i skolan från 9.00-17.00, på matematik prep. Efter det ska jag träffa Patricia och samtidigt fixa mig till kvällen eftersom då ska vi fira fina Cecilia som fyller idag!

Grattis söötis!!


Har på känn att kvällen kommer bli jätte bra!

Dagens planer

  • Läsa på biologi och skriva essä
  • 12.00 läsa med Jannike hos Niklas
  • 17.00-20.00 matematik prep.
  • 20.00--> 10km lenk

Abercrombie & Fitch

Funderar vad jag ska ha mamma och pappa att köpa till mig från Florida. Här har jag några plagg jag skulle vilja ha.






:)

Igår hade jag som sakt marathonträning. Lenken vi gjorde var 10km och den skulle man då springa så snabbt man kunde eller i den fart man tänkte springa marathon på. Jag sprang då (typ) så hårt jag kunde och det gick skit. Vet inte om det var kondition som svek eller om det var för att jag hade ätit så lite på dagen, det var väll nog för lite mat. Men lyckades springa 10km på 55min ungefär. Och efter det var jag död. När jag kom hem mådde jag jätte dåligt, fick just och just i mig en proteindricka. Gick redan och sova halv 10 tiden? Nå nu vet jag tills nästa gång att jag måset äta bättre när det handlar om en mer krävande prestation.

Idag har jag bara suttit inne och läst på biologi. Nu har jag nästan gett upp hoppet på biologi, det är ju så svårt. Klockan 16.00 har jag biologi prep och på kvällen ska jag ta en lugn lenk, läsa och se film.



hejhaloo

Idag har jag hunnit vara till stan på en körlektion till andra skedet, och det gick mycket bra! Nu har jag hängt upp lite tvätt och snart ska jag städa och läsa. Ikväll har jag marathonskola, först har vi en föreläsning typ och sedan ska vi på en 10km lenk.


Eftersom jag inte har några andra bilder att visa får det bli bilder från Joanna förra fredagen :)
Joannas katt grisen (Ronaldo, heter han på riktigt) är världens söötaste katt!


Det här åt vi till huvudrätt och det var så gott! Måste laga det själv någongång.


Efterrätten blev en smulpaj som Michaela hade lagat, den var också jätte god!

:)

Idag blev det ingen sväng till stan, utan vi åkte raka vägen till Merikart. Efter det släppte Oscar av mig vid biblioteket här i Smedsby, där jag lånade några böcker. När jag kom hem fortsatte jag med läsandet, och nu borde jag ta en lenk eller jag MÅSTE. 


Haha. Så här ha vi sett ut idag då.


Sööta, söööt golle Chevelle!! Finns ingen härligare hund än Chevelle!




Hemma hittade jag ett gammalt kompisfoto av mig, Jennifer och Fanny. Här gick vi i lågstadiet i kanske 5-6?

Helou

S om :):
Tsemppiä yo-lukemisiin! :) Sun blogi on aivan ihana, ja kiva kun jaksat päivitellä niin usein! Oon jo pidemmän aikaa seuraillu sun blogia, ja olin ihan suruissani kun vähä aikaa sitten suljit tän :D Mutta ihanaa ku avasit tän taas kaikille ;) Oot ihana :)


Fick en jätte gullig kommentar för en tid sedan, men jag har på något vis missat den. Men nu har jag svarat på den!
Man blir ju bara så glad av en sånhär här kommentar! Kramar till denna person!

Så här glad blir jag!! :D
03 Mars, 15:38


Jihuuu

Nu till staden en sväng och nujta av sooolen sedan till Merikart där vi ska se på desperate houseviwes, eftersom jag missade det igår. Så jag uppdaterar bättre när jag kommer hem, med bilder och allt. Hejdååå!

En bild av mig och energibomben Jennifer för 2 veckor sedan. Puss.

En helt vanlig dag

Sitter och söker jobb och läser på biologi och ska senare läsa på matematik, vilket jag gör varje dag. Minns inte mer till vilka alla jobb jag har sökt, men hoppas att det nappar snart. Annat tråkigt och ointressant jag kan berätta är att jag är hungrig och väntar på att det ska bli kväll så jag får se på Desperate houseviwes. Dessutom borde lägenheten städas, någon som är villig att göra det? Anyone? Tänkte väll det.

Ha en fin dag idag allihopa!

Tröttis

Hade en jätte bra kväll i går, och idag är jag trött och har inte orkat göra något vettigt idag. Har iallafall varit hem till Oscars mamma där det bjöds på god mat och kalaskaffe, eftersom Oscars styvfar fyller idag. Resten av kvällen har jag bara sett på tv och suttit fram för datorn.

Något som jag saknar idag är FLORIDA. Vill dit i år också, men tack vare skrivningarna blir det inge Florida för mig i år...åååh!! :(

Garagefest

Hade hur kul som helst igår. Tack till familjen Eriksson som fixade allt!
















































Haloj

Gårdagen var super! Sätter upp bilder imorgon eftersom jag inte har tid nu :) Ikväll blir det garagefest hos familjen Eriksson, jihuu!


Några bilder från förra gången












:)

Igår var jag lite på 2 timmar i biblioteket och läste, sedan träffade jag Joanna, Sanne och Elin i stan och vi var på kaffe och tittade i butiker. På kvällen kom Madde till mig sedan var vi och såg på Oscars rinkbandy match.

Idag har jag läst och varit med Sia. Vi var till det nya loppiset i Smedsby och det såg helt bra ut. Jag hittade en kavaj och en topp. Nu ska jag gå i duschen och halv 7 ska jag vara hos Joanna där hon och Mimmi har fixat mat och efterrätt. Kommer bil hur kul som helst!

Puss på dej gurkan!
Fiiina fiina Joanna!

:)

Ikväll har jag tillbringat min tid med denna härliga brud!

Det här är en bild på Madde när vi färgar hennes hår. Året är 2006(?).

:)

Idag ska jag läsa på biologi och matematik, jätte roligt.




Hungrig

Är så hungrig, jag har redan ätit ananas och är inte snål på bröd...jag vill ha en subway. Om jag hade en bil nu skulle jag hämta en. Aningen trist ibland att inte ha en bil längre...Fattar inte hur min familj alltid ska ha en sån otur med bilarna...Men det löser sig snart, får vi hoppas och som tur får jag ta min cykel i bruk snart och dessutom får jag ha en av bilarna i nästan 3 veckor när mamma och pappa åker på resa.

Surpumppa.

Kukkuu!

Nu sitter jag och tuggar i mig ett äppel och läser på biologi före jag ska åka iväg till jobbet. Efter jobbet har jag marathonträning men vet inte om jag hinner till det, annars blir det en egen lenk här i Smedsby.


Jeeeij

Nu kommer min älskade tvillingbror på besök! Jippii!

Jag är alltid gladare att se honom än han mig...

Loppis

Var med mamma till loppis för en stund sedan och vi fyndade en del. Jag hittade bland annat dessa från marimekko. Blir perfekta till skolan eller att ha räkningar i.


Namnam

Imorse lyckades jag fixa ihop en god smoothie, och den här gången kastade jag i banan, kiwi, jordgubbar och lite naturell jougurt.




Grattis Mamma!!

Idag fyller min älskade mamma jämt! Grattis Grattis världens bästa mami! Love you!






RSS 2.0