After rain comes sunshine


Haloo där!

Det händer så mycket nu så jag vet inte vad jag ska börja med att berätta. I alla fall är det bara några uncka dagar kvar tills vi drar till grannlandet, wuppiduuuu! Ska bli jätte skoj! Den här veckan försöker jag vila och sova så mycket jag kan, men hittills har det inte gått så bra. För lite sömn och aningen för mycket träning, men så är det...I morgon har jag inträdesprov klockan 13.00 och resten av dagen måste jag packa och förbereda allt inför marathon, för på torsdag efter jobbet kör vi ner till Åbo. Nu ska jag dricka min femttioelfte tekopp för i dag, stretcha och försöka lugna ner mig (är stressad till tusen!).
PUSSSHEJ!

Det är mycket nuuuu...

Bloggen lider, jag vet. Men nu är det så att jag inte har haft/har tid att blogga. Jag har fullt upp hela tiden med andra ord. MEN i morgon ska jag försöka publicera några inlägg med bland annat en bildbomb från i lördags. Pusshej!

Redhead


Ssssommaaar!

I måndags efter jobbet blev det chill i solen på hoviska bryggorna. Oj, vad jag älskar sommaren! Förutom alla skrottar som flyger rakt i ögonen och munnen (jag har redan hunnit svälja en äckel skrott). I går till exempel fick jag en skrott i ögat när jag cyklade hem från jobbet och i ögat var den ända fram tills kvällen. Först när jag skulle och sova fick jag ut den...så äckligt så äckligt. Jag hatar skrottar!

23 maj 2012

Haloo där! Har haft mycket lite bloggtid så det har inte blivit mycket bloggande de senaste dagarna. Den här veckan började jag jobba, såååå skönt! Jag stortrivs på jobbet lika mycket nu som förra sommaren, men roligare skulle det vara om mina gamla arbetskompisar var där. Dom är lika knäppa som jag så vi hade helt sjukt kul ihop förra sommaren. Men tror nog det ska bli minst lika kul i sommar eftersom jag har fått nya arbetskompisar som är jätte trevliga.


Hittills i veckan har jag inte gjort något speciellt eftersom jag har varit ganska trött på grund av för lite sömn. Jag och Oscar har bland annat haft storstädning här hemma. Vi har städat vår fullproppade skrubb och balkongen med mera. Älskar då det är städat och rent. Tur tycker inte Oscar heller om då det är råddigt och smutsigt för då hjälps vi båda åt att städa lägenheten, vilket är mycket roligare än att bara en av oss städar.

Dagens planer är att yoga, träffa Fanny och Patricia, laga mat (förståss) och färga håret.

Dagens shopping


Söndag

God kväll! Den här dagen har jag inte gjort något annat än slappat och ätit. Direkt när vi vaknade i morse ville Oscar fara till Merikart så där har vi varit hela dagen och vi kom hem först mot kvällen. Vi har fått njuta av mammas och pappas jätte goda mat och så har vi sett på hockey. Det har varit en riktigt skön dag med hela familjen. Nu ligger jag och Oscar i soffan och kollar på finalen mellan Ryssland och Slovakien.

20 maj

Hejhaloo! I går blev det utgång igen. Vi var först hela dagen hos Nicos föräldrar med Nico, Isa, Marko, Oscar, Ida och Jacke. Vi grillade hamburgare (så otroligt gott!) och såg på hockey, sedan drog vi till Ollis. Jag hade en jätte kul kväll för att jag fick umgås med mina fina vänner, träffa en massa vänner och bekanta som jag inte sett på länge och dessutom var det inget drama vilket gjorde hela gårdagen ännu bättre.
I dag vill jag inte ha några måsten jag vill bara vara hemma och ta det lungt. Ända sedan jag kom hem i onsdast har det varit fullt upp varje dag. I morgon är det första dagen på jobbet. Det ska bli riktigt roligt att börja jobba igen och träffa arbetskompisarna. Nu ska jag börja laga i ordning frukost till älsklingen min, pusshej!
Bjuder på en gammal bild på mig och Isa

Dagens


21 år

På onsdag firade vi min födelsedag med lite utgång. Vi började hos Becca och fortsatte sedan till Pullo. Jag hade en jätte bra kväll så jag får tacka mina vänner och Oscar, puss på er!
Ett jätte trött födelsedagsbarn!

Pigg och glad

I dag vaknade jag pigg som en spigg i EGEN säng bredvid älsklingen, BÄST! Nu håller jag som bäst på att sortera mina saker från Karis och kolla vad jag ska föra till loppis. Senare i dag ska vi fara till Merikart för att äta och sedan är det hockey match som gäller. Bilder från utgången i går kommer i ett annat inlägg senare i dag. Men nu ska jag fortsätta med att packa upp mina saker och lyssna på Rihanna. Pusshej!

A day to remember


Jag kan inte beskriva med ord hur bra dag jag har haft. Allt har varit perfekt! Vi har njutit av solen, grillat, blivit höga på socker, skrattat, hoppat, rullat på gräset med mera. Dessutom överraskade Sandra och Milla mig med en födelsedagspresent. Vi skämtar ganska mycket med varandra så jag tänkte att dom hade köpt typ ett par stickade sockor (inte för att det är dåligt men men) eller något annat smått som ett skämt, men dom hade köpt en jätte snygg topp. Jag blev jätte jätte överraskad och glad för den är ju så snygg! Tack tack brudar! ♥ Jag laddar upp bilder från dagen i kväll eller i morgon, måste se när jag har tid för det är mycket nu. Pusshej!

Happy kid

Solen skiner och livet är härligt! Nu ska vi på picnic!

Kukkuuuu!

Den här måndagen har varit allt annat än lugn. Jag, Milla och Sandra borde inte ha vaknat i dag. Jag vet inte om det är sömnbrist eller vad som slog snett men vi har betätt oss allt annat än normalt i dag. Men kul har vi haft det och ännu roligare ska vi ha i morgon, för i morgon ska vi ha picnic och fira att jag fyller 21 på onsdag och att skolan tar slut, wihuuuu! Nu är det dags att ta natten så jag orkar upp tidigt i morgon, natinati!

14 maj 2012

Idag har vi endast tre timmar AFO och resten av dagen ska jag läsa. Nu är det bara 2 dagar kvar här, wuhuuu.

Då var det slut

Dags att göra en ny beställning till fitnesstukku.

Morsdag

Önskar jag skulle kunna vara hemma och krama om och umgås med mamma ♥ Men jag får göra det på onsdag. Önskar mamma och alla andra mammor en glad morsdag!

13 maj 2012

Idag sprang jag för första gången iår med shorts. Såå otroligt härligt! Jag fick också lite färg på benen när solen tittade fram nu som då. Det kändes riktigt bra att springa i dag men när det var 5km kvar började det i mellanåt ta lite ont i höger knä. Jag börjar bli nervös nu...

Plättkalas med Johanna och Elina


Sååå ivriiig!

Fyra dagar kvar tills jag flyttar hem och jag längtar ihjäl mig redan! Det ska bli så skönt att få flytta hem till älsklingen och inte behöva bo på ett äckligt internat längre. Längtar tills jag får umgås med mina underbara vänner och ha en vardag med Oscar. Åååh vad jag saknar Vasa nuuu. När jag är i Vasa kommer jag att sakna Karis, förutom internatet, för jag har nog trivdes jätte bra här.

11 maj 2012

Tittidii! Idag har jag varit i skolan och läst och nu ska vi med Sandra fara och springa till Sisu hallen. Kvällens planer är att fara och äta till Knäppen med klassen. Jees, va kul. Ha de bra!

<3

Igår blev det utgång och det var den bästa krogkvällen hittills för min del i alla fall. Vi började med att sitta på en trappa i stan och sedan drog vi vidare till club 18 och spelade biljard och dansade. Vi dansade som sista dagen och det var så j*vla kul. Stämningen på dansgolvet var awesome, alla dansade med alla, så najs!
'
Någon kille villa visa polisen och kompisarna hur cool han är så han driftade just då polisen körde förbi parkeringen, bra där!
Happy kid efter att jag och Sandra vann killarna i biljard! Wuhuuuuuu! Och ni skulle ha sett killarnas miner när vi vann, oförglömliga.

10 maj 2012

Hejhaloo! Njuter fullt ut av min sista vecka här i Karis så har inte så mycket tid att uppdatera. Blir ett kort inlägg eftersom jag nu ska med knäppjökarna på bilden nedan och hitta på lite huss. Bilder från utekvällen igår kommer upp ikväll. Pusshej!

Läsa, läsa, läsa


Några bilder från en vacker dag!

Milla!
Njöt av det fina sommarvädret med Hello Kitty sockervadd!
Sandra!

!


Måndag

Pigg som en spigg ska jag nu dra till skolan för att läsa. Idag kommer jag inte göra mycket annat än att läsa, jeeij. Ha en bra start på veckan! Pusshej!

6 maj 2012

Nästa vecka blir det mycket läsning på egen hand. Vi har bara skola från måndag till onsdag och endast få timmar. Så i morgon blir det väckning 06.30 och klockan 08.00 ska jag befinna mig i skolan för att läsa på egen hand, före vi har fysik lektioner 12.30. Nu är vi på slutrakan av allt läsande till inträdesproven, så det är bara att kämpa vidare in i det sista.


Tittidii!

Nu är länken avklarad och den gick inte helt smärtfritt. Efter ungefär 9km började jag känna lite smärta i höger knä. Jag tänkte inte desto mer på det eftersom jag trodde det skulle gå om efter en stund. Men det gick aldrig om, gissa om jag blev orolig. Jag saktade ner farten och det började kännas bättre. 20km fick jag ihop, helt ok, lite besviken är jag över farten men jag var tvungen att sakta i för att alls kunna springa. Det jag är mest rädd för är att få några knäproblem. Konstigt att jag klarat mig hittills utan några knäskador eller några andra skador med tanke på mååånga år av fotbollspelande och tre år av löpning. Hoppas smärtan bara beror på löparknä (överansträngning). Jag ska ta det lungt med löpningen nu i några dagar och hoppas på att det går om.

Tummen upp för dagens långlänk, fast den inte gick som planerat. Det var ändå skönt att springa.

Next: långlänk!


Triathlon

Nu är det så att jag vill ha en ny utmaning, en tuff sådan. Jag vill testa på något nytt, något som är riktigt riktigt tufft där man pressar sig till det allra yttersta, vilket man i och för sig gör i marathon men men...När mamma, pappa och Oscar läser det här vet jag att de kommer att säga "räcker int marathon?!". Men nej, det räcker inte. Jag har länge funderat på triathlon och på en av de längre distanserna. Men tror det är bäst att börja med en av de kortare distanserna först. Jag har redan en simlärare (SARA) som ska lära mig crawl, så det skulle bara vara att sätta i gång med träningen i sommar. Nu måste jag ännu kolla var det ordnas tävlingar. Kanske jag kan testa på en kort distans redan i höst.

5 maj 2012

Idag har jag och Milla gymmat, för min del blev det bålträning. Efter gymmet åt vi tortillas med Johanna och Elina och det var så jäkla gott! Ikväll ska jag ladda batterierna inför morgondagens långlänk med film och riskakor.

I-landsproblem!

Nu är jag sur. Sitter framför datorn svettig och smutsig med handduken runt mig och väntar på att det skall komma varmvatten från kran. Nu just kommer det iiiiiiskallt vatten. Bara det inte skulle vara iskallt utan bara kallt skulle jag kunna duscha och tvätta håret, men när mina tår blir is bara av att jag känner på vattnet tänker jag inte ens försöka duscha av mig snabbt. Usch, vad jag hatar det här stället nu. Tar säkert flera flera timmar tills det börjar komma varmvatten.

Intervaller

Nu ska jag dra till gymmet för att springa intervaller, som jag inte alls gillar eftersom det är såå himla tungt både fysiskt och psykiskt. Men dom är ett måste och det finns ju ingen bättre känsla när man är klar med dom.

Be who you are


!

Då jag får min första lön från sommarjobbet ska jag köpa ett par nya skor. Bara ett par, om jag kan hålla mig till det. Ett blir ju lätt fler...Lita spike, som jag dreglat efter i månader, skulle inte sitta helt fel. Jag tror att Oscar är illa tvungen att köpa ett till skoskåp, för jag förvarar inte mina älsklingar huller om buller i påsar eller pafflådor, dessutom finns det den risken att jag slänger ut alla hans skor från hans hylla i skåpet och ställer mina fint uppradade där (det har jag redan gjort en gång och nu har han bara en hylla kvar i skåpet till sina skor). Jag vet, stackars Oscar!

Off to the gym!

Idag blir det styrketräning för ben och rygg, och benen ska minsann bli pinade!

2 maj 2012

Heeej! Efter fyra dagar av vila, på grund av lite förkylning, ska jag nu fara på en lugn länk på cirka 10km för att komma i gång. Idag skulle jag ha haft intervaller men flyttar det tills i morgon eller fredag. Nu är kroppen i alla fall utvilad och nu är det bara att köra på igen. 31 dagar kvar till Stockholm marathon, det närmar sig!

30 maj 2012

Vappen firades med en del av mina fina fina vänner hos Jannika och senare på Solarsky. Jag hade helt otroligt jätte kul eftersom det var så länge sedan jag var ute med dom. Jag kommer leva på den kvällen länge. Mera såna kvällar på sommaren. Tur får jag sommarlov snart så jag får flytta hem!
Jannikas favorit plats under kvällen var på soffkanten
Jannika var på G!

När det blir natten

...har kråkorna kalas. Kul att städa upp efter dem. Att inte folk fattar att man inte kan lämna roskispåsen ute över natten. Hur jobbigt är det att gå 50 meter till roskisen? Tydligen jättteee jobbigt eftersom en stor del lämnar fram roskisen fast dom vet att kråkorna går och river upp dom på natten. Jajjaa, dags att gå till skolan. Ha en fin dag!

RSS 2.0