No time

Länge sen sist? Minns inte själv när jag senast bloggade. Har inte haft tid eftersom jag denhär veckan har börjat på en förberedande kurs i engelska till studentskrivningarna.

Skriver om veckan som gott i ett annat inlägg, för nu ska jag gå igenom klädskåpet här i Smedsby. Tänker tömma bort allt jag inte haft på länge eller inte använt en endaste gång, vilket kommer att bli mycket svårt för jag älskar alla plagg jag har där.



Shopping

Igår tröstshoppade jag en skjorta, den kommer från H&M, och kommer att bli min nya favorit. På torsdag fyndade jag ett par vita converse, vilka var på rea och kostade endast 45€, från Citymarket.



Wuhuu!

Nu ska jag på träning och efter det blir det att åka med Amanda till Pullo. Kommer bli så kul eftersom jag inte varit på krog senn skolavslutningen och för att jag inte sätt Amanda på jätte länge :)


Jag och Amanda på Pullo förra sommaren<3


:)

Snart bär det av till jobbet, har redan varit till hvc en sväng och på en lenk. Det var så skönt att vara på en morgonlenk, nu är jag mycket pigg och på bra humör! Efter jobbet har jag träning, som slutar klockan 8, så får se om jag hinner hitta på något efter det. Ha en bra dag!



Bilden är från mindre "släktkalas" hemma hos oss i Merikart, i Juni någongång. Kommer upp bilder från den dagen under veckans gång.

Abercrombie

Älskar inget annat klädmärke så mycket som detta!
























Äntligen

...tog jag och klickade hem två par skor!! GLADAST!! Har tänkt göra det länge men har inte riktigt issat. Dem får ni först se när jag fått hem dem! :)

Jag tänker också beställa ett bord till loppis igen, så småningom. Har så mycket kläder och skor jag kan sälja (om jag inte ongrar mig i sista sekund).

En dag ska jag ha en walk in closet.





Lost

Kvar står den ståtliga och vackra diskhögen. Som förväntat, ville inte Oscar varken diska eller städa. Så igår dammsög jag och torkade golven m.m. Men diskhögen står kvar, den tänker inte jag diska till vilket pris som helst.

Idag vaknade jag 04.30 för att åka till jobbet. Slutade vid 3 tiden och efter det åkte vi in till stan med Oscar för att söka en fläckt till sovrummet vårt (nej hans). Hittade ingen fläckt men som tur har mamma och pappa en vi kan få låna.

Skulle på träning ikväll men det sket sig totalt, åkte två gånger till fel plan och när jag fick veta var träningarna var, var det så lång väg dit så jag sket i det.




En snäll Ia

Ska så småningom åka mot Merikart efter att jag druckit upp mitt té. Tänkte jag skulle vara snäll och lämna en stor och fin diskhög, ett mycket smutsigt golv som måste dammsugas och torkas och några dammiga hyllor, åt Oscar så han har något att göra efter att han kommit hem från en villa. Tror han blir mycket glad när han kommer hem :)


En bild på en snäll Ia

Triathlon

Triathlon är en uthållighetsidrott som består av tre grenar: simning, cykling och löpning. Grenarna genomförs i en följd utan avbrott.
Det finns 7 olika distanser av triathlon.

Distanser Simning (m) Cykling (km) Löpning (km)
Motionsdistans 400 20 5
Sprintdistans 750 20 5
Olympisk distans 1500 40 10
Medeldistans 2500 80 20
Halv Ironman 1930 90 21,1
Långdistans 4000 120 30
Ironman
3860 180 42,2


När jag tränade till halv maraton ville jag efter det träna till ett helt maraton som är cirka 42km. När jag sprungit maraton blev jag intresserad av triathlon. Så nu på hösten tänker jag börja träna simning, cykling och löpning. Om jag skulle träna riktigt hårt tror jag att jag skulle klara av medeldistansen, som är 2500m simning, 80km cykling och 20km löpning. Men jag tror att jag ska börja försiktig så olympiskdistans skulle sitta bra.



hakfsalf

Snart kommer pappa och hämtar mig hem till Merikart. Man blir bara deprimerad att sitta i detta råtthål och tänka på en massa saker. Men mest av allt skulle jag vilja umgås med mina vänner ikväll.
Lägger upp några bilder från förra årets Rockperry.











.

Är besviken på mig själv och saknar mina vänner speciellt de jag inte sett på hela sommaren.
Jag vill spola tillbaka tiden och göra saker och ting annorlunda.


Acne

Eftersom febern sjunkit en aning mår jag bättre. Så nu har jag suttit framför datorn och sökt skor på nätet. Föll för de här skorna!


Den här skon kommer från Acne. Skoparet kostar endast 450€. Dessa får jag bara drömma om.

Denna är också från Acne, aningen billigare men ändå för dyrt, 370€.



BLIR GALEN

Det flyger en galen fågel utanför balkongen. Den flyger runt och kvittrar som aldrig förr. Har hört på dens kvitter nu i över en timme. Vill heller ej stänga dörren eftersom det är så varmt i lägenheten.

Vill skjuta ner fågel jäveln!!

Sjukling

Här sitter jag och svättas som en gris. Hatar att vara sjuk. Tur att jag bara har feber och kramp i magen.
Det är så typiskt att man ska bli sjuk nu när det är helg. Dessutom är detta en matchfri helg, åååh!
Förstår inte varför jag har blivit sjuk, jag har inte haft för lite kläder på mig eller ens känt av att jag håller på att bli sjuk. Kanske är det på grund av solen?

Blir sängliggande ennu idag och hoppas på att jag mår bra på lördag.




Oscars mammas katt, Mau mau, är så himla sööt.

Trötter

Då ska man och jobba igen... Har faktiskt inte alls lust att jobba idag. Börjar 10, tror jag måste ta en cykel tur(har ju äntligen fått min cykel hit till smedsby) så jag piggnar till en aning.

Igår var vi med Oscar hela dagen i Merikart. Vi simmade, solade och var på en liten cykeltur. Kommer bilder upp ikväll!


Oscar och Nico, när vi var och grillade i Gerby på fredag.

Nu

HOLLAND- SPANIEN

Och Spanien vinner!! <3

Vill och sola nuuu!

Vackert! Var och klippte gräs för någon vecka sedan och fick denna fina solbränna. HATAR!



Hos Lycke förra veckan:















Vill vara i en annan del av världen







solsolsol

Varför är det alltid bra väder då jag jobbar och dåligt väder när man har ledigt?? Hinner iallafall ta lite sol efter jobbet.
När Oscar kommer hem ska vi fara och simma till carpella, skojj. Kommer bli så skönt på en sånhär varm dag.

Efter jobbet gjorde jag något jag borde ha gjort för länge sen, jag åkte till gigantti och köpte en kamera väska och sedan till motonet för att köpa ett lås till min cykel. Så nu kan jag ta min nya cykel hit till smedsby, JESS!







Det var länge sen...

jag bloggade. Har inte riktigt haft lust och tid. Känns som om jag bara jobbar, tränar och sover. Precis som när man har skola...

Hinner heller ej ha sommarlov...
Okej, nu ska jag inte klaga. Man måste bara ta det.


Här kommer det bilder från alla möjliga ställen.


En mega sööt Niki

Nytt i köket:




En kväll på Strampen:








Faros:










Hos Jonas:













Blir bjudna på mega god mat i Merikart

RSS 2.0