GLADAST

...mera om det sen, för nu ska jag till jobbet och ikväll blir det teater! Hinner kanske blogga lite före teatern, då berättar jag mer.


Kan inte vara sant

Andra gången det händer... Hade samhällslära prov idag på omtagning eftersom jag missade det på "provveckan". Har läst mycket till det och var självsäker före jag kom till skolan, men när jag kom till skolan blev jag himla nervös och tänkte att jag måste prestera bra annars...och så vidare...på samma gång sjönk mitt självförtroende. När jag får provet i handen fick jag panik och tänkte, jag kan inte de här. Med det tankesättet tyngde jag ner mig själv och det gick sämre än sämst.

Är så besviken och arg på mig själv.


:)

Nu håller jag på att laga mat, efter det blir det att läsa på ett prov och läxor. Ikväll ska jag försöka hinna till gymmet och hem till Merikart.


24.09.10



Becca 18 år!!





















18.09.10































Dålig uppdatering, ja

Har inte haft tid att blogga, på grund av studentskrivningarna. Men nu är de över och man får sitt liv tillbaka. I helg har jag sovit som aldrig förr, båda nätterna har jag sovit över 11 timmar, så skönt! Vilket behövdes eftersom jag sovit dåligt och lite när vi haft skrivningar.

På fredag firades Becca, som fyllde 18-år! Och på lördag blev jag och Oscar bjudna på god mat hos Cecilia och Jouni.

Idag ska jag ägna min tid åt läxor m.m, och snart ska vi hem till mamma och pappa, där mamma lagar världens godaste pizza! Ska bli riktigt skönt att åka hem, eftersom man inte varit där på ett bra tag nu.

Ikväll ska jag sätta in lite bilder från Beccas födelsedag och från Cecilias och Jounis inflyttningsfest!


Härliga måndag

Idag har jag suttit i cirka 6 timmar och skrivit läsförståelse i engelska. Kan inte säga hur det gick men det känns som om det gick helt ok. Resten av dagen har jag läst lite på geografi och lagat mat. Kom just hem från en jätte skön lenk och ska nu sitta framför tvn resten av kvällen.


Lycklig

På lördag hade vi match mot Semi och vi vann 2-0! Mycket bra. På kvällen var vi hos Ceski och Jouni på inflyttningsfest, där det bjöds på mycket god mat. Efter att vi varit där en stund åkte vi till ollis. Hade jätte roligt och njöt fullt ut av hela kvällen.

Idag har jag mått som jag förtjänat, har luggit i sängen tills klockan 4 och bara slöat resten av kvällen.
Och imorgon är det engelska läsförståelse och geografi läsning på schemat.
NU och sova med världens bästa!


<3

170910

Idag har jag varit och handlat mat med mamma, varit till skolan en sväng för att kolla reslutaten i hörförståelserna och nu sitter jag och skriver essäer till geografi.
Ikväll blir det bara att ta det lungt eftersom jag har match imorgon. Men imorogn ska vi till Ceski och Jouni där det bjuds på mat, i nya lägenheten, och senare blir det troligen utgång, jeeij! Ska bli så kuul!

Men nu tillbaka till geografin.


Idag får det bli en bild från Italen, då vi var där på träningsläger 2008.

Jeffrey Campbell

Så snygga!!

Kräftskiva 04.09.10

Bilder från kräftskivan hos becca!






































The human centipede

Nu ska vi titta med Oscar, en stund, på The human centipede.


Vackert

Idag har vi varit med Oscar till gigantti där han köpte playstation 3 m.m. Sen har jag varit till skolan en sväng på geografi prep. Har också umgåtts med Jannike en stud.

Nu ska jag ta itu med mitt skrivbord, vilket verkligen behövs.




H&M

En aningen skruttig. Tycker om den ljusrosa färgen.

Önskar

Dagen har bestått av läsning til nästa veckans skrivningar, essä uppgifter, fotbollsträning och matlagning.
Idag kom jag fram till att jag med 90% hatar att laga mat till skillnad från mina två bröder som tycker om att laga mat. Men det beror väll främst på att jag inte alltid har tid att laga mat. De gånger jag lagar mat stressar jag för att jag inte vet vad jag ska laga, för att det tar så "lång" tid eller för att det inte smakar som mammas mat.

Önskar jag hade talanger som mamma i matlagning, men nej, de fick tydligen mina bröder. Om jag slutade stressa och visste vad jag skulle kunna laga, kanske jag skulle tycka om att laga mat?

Fick förresten hem en rosa skjorta på posten idag, kommer upp bild på den imorgon.



Bilden är tagen från mammas trädgård, där det finns så fina blommor!

Nöjd

Då var finska hörförståelsen gjord, det gick överraskat bra. Nu är det bara de skriftliga proven kvar som jag är mer nervös över.
Idag blir det mera läsning till skrivningarna och fotbollsträning, kuulkuulkuul!




Åå jaa

Vill gå omkring i stickat i höst!
Blev kär i dessa från asos.com





Inspiration







Det var det

Då var engelska hörförståelsen och finska "puhekoe" gjort. Kan inte säga hur engelska hörf. gick men ganska svår var den. Och finska prattestet(?) gick ur dåligt, fattade inte hela texten som vi skulle prata om och var så nervös så jag knappt kom på något vettigt att säga. Nåjaa, skönt att ha det över.
Imorgon blir det finska hörförståelse, jag skriver finskan på nytt eftersom det inte gick så bra första gången.

Idag ska jag läsa på geografi, städa, diska och kanske fara på en snabb lenk.

Jag och Jannike på kräftskivan hos Becca


Kräftskiva 11.09.10

Igår firades sjuttonde kräftskivan hemma i Merikart.










God mat åt vi också, bland annat räkrullar, potatis&lax med smetana, flera sorters pajer m.m och massor med kräftor förståss!






Chevelle fick också vara med på kräftskivan






Robin pajjar "lilla gubben"








Jannika gillar inte kräftor så hon fick vara min personliga kräft"skalare?"












Bättre föräldrar får man söka efter!






Jepp, jag tycker jätte mycket om min tvillingbror :)


Sen blev det charader...


och kul var det!
















Sen blev vi trötta!


DAGEN EFTER, dock inte lika smutsigt/skräpigt som förra året

Skola, skola, skola

Jepp skolan och träningar tar all min tid just nu, vilket betyder att bloggen lider. Ska försöka uppdatera så gott jag kan men det lär inte bli så mycket.

Denhär veckan har jag varit hos tandläkaren 2 gånger (ska berätta mer om det i ett annat inlägg), läst till skrivningarna och tränat. Mycket kul.

Och nu på lördag blir det kräftskiva!! Jeeeij! :D


Inspiration











Tröööötttis

Råkade somna på soffan 20.35 när Oscar for på rinkbandy träning. Vaknade för 5min sen och är helt slut i kroppen och trött. Meningen var ju att jag skulle städa medan han var borta. Tänkte  ju också sätta in bilder från fredagen men det får vänta tills imorgon.
Är alldeles för trött för att göra någonting mera så godnatt gott folk!




Gameday

Idag har vi match mot ONS från Uleåborg. Jag brukar vara taggad för match men idag...nej...fattar inte varför. Känner mig trött och helt slut i kroppen fast jag bara tog det lungt igår. Nå hoppas jag blir taggad när vi värmer upp.

Efter matchen ska vi med Oscar hem till mamma och pappa, där det bjuds på biff och vitlökspotatis, guud så gott!


:) :) :)

Nu ska jag börja träna riktigt ordentligt. Tänker inte göra något annat än att träna och läsa till skrivningarna en tid fram över. Är så taggad!

Skulle behöva nya joggingskor och jacka, eftersom de skorna jag har nu börjar vara dåliga och min peak jacka är för styv så den är obekväm att springa i.










My fault

Ingen bra dag i dag, nej...sitter och tröstäter godis (så jag får ennu bulligare kinder) och ser på SATC. Tänker sitta inne hela dagen och hela kvällen och tycka synd om mig själv.


Bilder från Pullo

Topp- H&M, Tunika- H&M, Leggings- Forever 21, Skor- Nelly.com, Kuvertväska- Bianco


Har världens finaste vänner
































Dagens

Jacka- Mango, Tunika- Lindex, Halsband- Snö Of Sweden, Jeans leggings- Abercrombie, Skor- Nelly.com


Haha, råkade gäspa på samma gång men orkar inte ta en ny bild.


Off to school

Idag är det fredag, vilket betyder kräftskiva hos becca. Kommer bli så kul eftersom man inte umgåtts med hela det gänget på länge!

Idag kommer även upp några bilder från Pullo i onsdags. Nu till skolan ett par timmar!


Love My Life

Igår blev det Pullo, efter en dag med massa skola, med mina underbara vänner. Före jag mötte upp alla på stan var mitt humör nästan på botten men efter några timmar på pullo var humöret på topp! Är så lyckligt lottad då jag har så underbara vänner och pojkvän och världens bästa familj. I just love my life!




Sura miner

Nepp, blev inget Ollis igår efter träningarna. Att man kan bli på så dåligt humör efter en träning...finns ingen motivation mer...är så arg, så arg, så arg.
Igår satt jag istället på soffan och surade (Y)
Vill att denna fotbollssäsong är över så jag kan börja träna till triathlon.

Nåjaa, slut pratat om det. Idag har jag två lektioner, vilket betyder ingen lång skoldag. Slutar redan 12.20. Resten av dagen ska jag läsa på studentskrivningarna, städa och kanske träning på kvällen.





RSS 2.0