Triathlon

Nu är det så att jag vill ha en ny utmaning, en tuff sådan. Jag vill testa på något nytt, något som är riktigt riktigt tufft där man pressar sig till det allra yttersta, vilket man i och för sig gör i marathon men men...När mamma, pappa och Oscar läser det här vet jag att de kommer att säga "räcker int marathon?!". Men nej, det räcker inte. Jag har länge funderat på triathlon och på en av de längre distanserna. Men tror det är bäst att börja med en av de kortare distanserna först. Jag har redan en simlärare (SARA) som ska lära mig crawl, så det skulle bara vara att sätta i gång med träningen i sommar. Nu måste jag ännu kolla var det ordnas tävlingar. Kanske jag kan testa på en kort distans redan i höst. Den som lever får se.

En fin fin söndag!


Tummen ner!

Nu är jag arg eftersom Oscar har smittat mig med förkylning!! Så de blev ingen lång länk idag...fuck! Dit for min träning. Jag skulle inte ha fått komma hem. Jaja, nu ska jag tröststäda skrubben och vänta på att Oscar ska ringa så jag får hämta hem honom. Meeen det samtalet kan komma först klockan 5 på morgonen ifall han blir övertalad till att fara till pullo, vilket jag är bombsäker på. Jobbigt. Själv längtar jag tills i morgon då det blir utgång med min bästa vänner, jabadabaduu!

Godmorgon!

Jag sitter som bäst på och stoppar i mig nalle gröt, som jag äter varendaste morgon precis som pappa, samtidigt som jag funderar på vad jag ska hitta på i dag. Städa och diska är ett måste. Jag ska också se ifall någon kompis har tid att träffa mig, om inte så blir det att läsa hela dagen. I kväll ska vi till mamma och pappa där vi ska äta och basta.
Igår hann jag inte blogga eftersom dagen var fullproppad med annat. Jag var bland annat och färgade och klippte håret till min svärmor och jag blev mer än nöjd. På kvällen blev det löpning och film. Oscar hade valt film och jag blev så överraskad eftersom han hade valt Breaking Dawn part 1, 10 poäng till älskling!

26 april 2012

Här sitter vi som bäst och äter kvällsmål medan vi tittar på Ice Age 3. Den här dagen har varit ganska slö, vilket ändå varit skönt. Från morgonen var jag i stan med bästa Fanny och resten av dagen har jag varit med Oscar. Med Oscar har vi sett film, handlat mat och varit till Merikart. Idag har jag haft en vilodag från löpningen, vilket var behövligt, så i morgon börjar jag morgonen med en lugn länk. Men nu ska jag mysa ner i soffan med gullet. Pusshej!

Hemmaaa!

Nu är jag hemma i Vasa och tar hand om lillen som är sjuuuuk, iiigen. Riktigt passligt tills jag skulle komma hem. Själv är jag livrädd att bli sjuk. Jag skulle bara inte ha tid att vara sjuk, dessutom närmar sig marathon med stormsteg. Blir att tvätta händerna tusen gånger per dag och inget pussas förrän han är frisk.
Ikväll har vi bara legat på soffan och sett på tv och nu blir det film.  Imorgon ska jag träffa Fanny på stan direkt från morgonen och sedan får vi se vad som händer. Pusshej!

Jiihuu!

Nu är tågbiljetten hem till Vasa köpt. Jag åker med 14.00 tåget så jag är hemma i Vasa 19.15. Jag är såå ivrig redan! Längtar att få träffa alla nära och kära ♥ Känns som om jag inte varit hemma på evigheter. Idag har jag inte gjort något speciellt varit i skolan som vanligt, tränat, busat med Sandra och Sara och förståss läst. Kvällen fortsätter med gott kvällsmål, te och fysikläsning.

23 april 2012

Haloo! Den här måndagen har hittills bestått av skola och promenad till stan med Sara. Ikväll ska jag med Sara till gymmet där hon ska göra ett litet springtest. Så kul att Sara också ska börja löpträna! Jag kommer att ta det lungt på gymmet och fara på en lugn 30min länk senare ikväll.

Glad tjej!

Jeeee, långlänken är avklarad! Jag fick ihop 26,6km med en 5min paus då jag tog av mig lite kläder (hade för mycket kläder på mig, även denna gång) och åt en halv banan. Vädret var perfekt! Solen sken och det blåste svala vindar. Andra gången för iår jag fick springa med halvlånga tajts, skönt. Nu ska jag springa över till Sara och Sandra, bajbaj!

Godmorgon!

Här får man vakna till strålande sol, so wonderful! Dagens planer är att läsa, chilla, äta gott, lång länk, chilla, läsa, äta gott och läsa. Annars då, jag njuter av varje dag jag är här eftersom skolan tar snart slut och då flyttar jag hem. Jag tycker det har varit skönt att bo själv ett tag eftersom man får göra precis vad man vill när man vill utan att man varit tvungen att beakta någon annan. Självklart ska de bli bäst att flytta hem igen och att få sova i egen säng bredvid älsklingen. På tal om hem så ska jag åka hem om fyra dagar, jeeeij! Känns som om det varit hur länge som helst sedan jag var hemma senast.

Nu ska jag lägga bort datorn och börja göra något vettigt. Pusshej!

Många grattiskramar

...till bästa Oscar och bästa Patricia som fyller år idag! Hoppas ni har en bra dag hemma i Vasa. Saknar er! Puss! ♥
'

Haloo där!

Som ni ser på bilden fösöker jag läsa på inträdesprov men mina ögon vill bara titta mot andra håll än på texten. Okej, inte är det så jobbigt att läsa på inträdesprov men jag är bara aningen rastlös...Idag har det ösregnat heeela låååånga dagen och som det ser ut nu ska det väll fortsätta så fram till kvällen. Jag har ej något emot regn men när det regnar ner så hårt är det inte så kul att fara på en löptur, man kan ju knappt hålla upp ögonen i detta ösregn som vi har. Jag far antagligen till gymmet ikväll då och något annat har jag inte inplanerat. Men nu ska jag fortsätta läsa, heippatiralla!

19 april 2012

Idag har jag skola från 9.15 till 14.45 och efter det ska jag fortsätta läsa på inträdesprov. Kul dag...eller så inte. Det blir väll nog att ta paus i nått skede i form av träning men inte löpning kanske pilates eller yoga. Jag är laddad med energi för att orka hela dagen så nu bär det av till skolan. Ha en finfin dag, pusshej!

Såå härligt!

Idag började jag min dag med en morgonpromenad i det super härliga vädret! Solen sken som aldrig förr och luften var passligt kall och frisk. Min morgon kunde inte börja på ett bättre sätt. Jag var tvungen att knäppa några bilder eftersom det var så fint. Mera såna morgnar och väder!

:)

Idag efter skolan packade jag och Milla våra gymväskor och for till gymmet. Det har blivit lite av en tradition att vi far till gymmet efter skolan på onsdagar. På gymmet blev det intervaller för min del och jag skulle inte ha orkat den sista intervallen utan Millas pepp, tack för det! Idag har jag också städat vår lägenhet och jaa det var på tiden. Fyy vad äckligt smutsigt det var. Nu ikväll ska jag läsa och kanske fara ut i friska luften med Sara på en kortkort länk.

180412


17 april 2012

Kukkuu! Idag har jag varit hela dagen i skolan och efter skolan har jag svarat på "mejl" vilket tog bara 1 timme, fixat naglarna, datanördat och sist men inte minst lyckats spilla en hel burk med nagellackbortagningsmedel på alla mina papper och böcker...att jag alltid ska lyckas. Tur klarade sig min dator just och just, huh!

Ikväll dååå, då ska jag till gymmet på bodycombat med Milla och sedan ska vi ha filmkväll med Johanna och Elina.
Vackra Johanna och jag

Tudiluuu!

Skolan börjar först 12.30 idag så före det ska jag passa på att läsa på morgondagens tent i människans fysiologi och anatomi. Annars dåå, vi har fint vårväder här och jag känner mig lyckligare än annars. Idag uppskattar jag alla och allt mer än vanligt. Är glad för varenda lilla detalj i vardagen! Men nu måste jag börja läsa. Jag önskar alla en fin dag, pusshej!

Happy kid!

21.1 km, CHECK! Vädret var alldeles perfekt för långlänken idag. Efter första 60min fick jag åka till internatet och ta av mig underställ. Jag skulle till och med ha kunnat springa i shorts, så varmt var det.

15 april 2012

Nu har jag flyttat min långlänk framåt i flera timmar. Planen var att jag skulle starta någongång vid 11 men psyket och kroppen var så trött imorse så det skulle inte ha varit någon vits. Efter morgonmål och lunch är jag pigg i konppen och kroppen så nu är det dags att ta sig ut i solskenet! Får se hur jag orkar springa, annars skiter jag i det och tar en vilodag och hoppas på en piggare kropp i morgon.

Dunder frukost!


Tröttis!

Kvällens löppass gick tuuuungt. Halvvägs började benen kännas tunga som tegelstenar samtidigt som jag blev vrålhungrig. Resten av länken tänkte jag på mammas mega goda pizza som vi åt förra söndagen och grillkorv. Jag sprang i alla fall 45min som jag planerat. Nu är jag mätt i magen och trött så ska småningom ta natten.

14 april 2012


Nu är jag hemkommen från gymmet och idag blev det ett magpass. Att träna magmusklerna är jobbigt och tråkigt tycker jag. Det beror väll mest på att dom är så otränade så jag inte orkar så mycket som jag vill, men det ska det bli ändring på! Fram till kvällen ska jag läsa på en tent som jag har på tisdag. På kvällen blir det ännu 45min lugn löpning. Tjolahopp!

Rumpsvett och...!

Jag älskar dessa 2 in 1 shorts, men något som är störande med dem är att när jag svettas så ser det ut som jag har kissat på mig. Efter dagens intervaller såg shortsen ut så som på bilderna nedan. Okej, det är ju inte såååå störande bara litelitelite. Och vem bryr sig, bara jag. Någon liten fjortis kanske tycker det är kul men what ever. Man ser ju att jag tränat i alla fall! :D

!

Search for yourself, by yourself.
Do not allow others to make your path for you.
It is your road, and yours alone.
Others may walk it with you,
but no one can walk it for you.

Wuppiduu

Den här dagen har varit precis som vilken dag som helst, så jag har inte mycket att säga. Imorgon är vi lediga så då blir det självstudier. Jag ska också göra kompensationssuppgifter i fysik och kemi. Mot kvällen blir det väll också löpning på springmattan. Gonatt!

Godmorgon solstrålar!

Idag kom jag mig äntligen upp klockan 07.00 så jag skulle hinna på en 30min promenad. Att träna och få frisk luft på morgonen gör att jag är pigg hela dagen. Så den här dagen skulle inte ha kunnat börja på ett bättre sätt. Nu ska jag äta gröt och dricka min tekopp och sedan börjar timmen 08.30. Ha en fin dag allihopa! Pusshej!

11 april 2012

Hej allihopaaa! Idag har jag haft en kort skoldag fram till klockan 13.00. Eftersom vi slutade så tidigt for jag och Milla till gymmet direkt efter sista timmen. Det blev ett ben- och magpass. Resten av dagen har jag bara suttit och kollat på olika serier, vilket jag ska fortsätta göra hela kvällen. Jag som borde läsa som en dåre...Men jag har bara ingen motivation idag. Kanske senare ikväll.

Godkväll!


Idag har jag hunnit vara i skolan, fört Linusas bil till Dragsvik, tagit fel tåg och hamnat i Ekenäs, ätit glass, gymmat och nu sitter jag och myser i mina stickasockor och dricker kvällste. Dagens träning bestod av intervaller på löpbandet. Skönt att pina sig lite extra när träningen varit ganska lätt i nästan två veckor.

10 april 2012

Igår var det meningen att jag skulle ta 14.53 tåget från Vasa men det var fullt. Det visade sig att alla tågen var fulla som for på eftermiddagen. Jag blev så arg på mig själv när jag inte tänkt på att köpa en biljett tidigare. Men sedan fick jag veta att Patte skulle sitta på med Linus till Dragsvik och Karis är ju bara 15km därifrån. Så på en timme fick vi köra full fart till Smedsby från Merikart och därifrån till fladan så jag skulle hinna med. Vi åkte iväg från fladan 18.40 och var i Dragsvik 23.25. Bilresan var ganska kul trots att det blev en del yras vilket resulterade i att vi inte hann fara via Karis. Jag fick ta bilen till Karis istället. Men nu blev det bråttom till gymmet med Milla. Pusshej!
Jag och fina Milla!

Huh!

Nu är jag i Karis efter en lång bilresa med Patte, Linus och Jocke. Uppdaterar mera i morgon för nu ska jag ta natten. Gonatt!

9 april 2012

Idag är det dåliga dagen dagen. Jag skulle bara vilja fly till Karis där jag får vara själv. Men senast i morgon är jag där, wihuu! Ska bli kul efter en längre vecka i Vasa. Jag saknar gymmet och vardagen där. Jag har inget annat inplanerat idag än ett besök till Merikart där mamma bakar pizza, naminami! Pusshej.

Lördag

Igår firade vi Fridas 20-års dag. Frida hade fixat allt jätte bra med mat och lekar. Jag tyckte det var en toppen kväll!
Fina Frida!
Lekar!

Glad påsk!


Kort och gott

Onsdag: Städdag, Jannika kom på besök, till Singsby en sväng, till Isa och Nico på kvällen
Jannika hade med sig fina påskliljor
Jag hade bakat en lyckad blåbärspaj, så gott!
Torsdag: Sia kom på besök, stan med Oscar, hela kvällen spenderades hos Becca med Frida
Fredag: Länk, lunch med Fanny, Patricia och Madde på Rosso, te hos Becca dit Jannika också kom, hemmakväll med mig själv

4 april 2012

Godmorgon! Den här morgonen började med en kort promenad i solen och lite pilates. Nu sitter jag och äter gröt med en kopp te. Idag ska jag baka, storstäda och på eftermiddagen kommer Jannika hit, jeeeij. Känns som om den här dagen kommer att bli toppen!

Kattbajs

Jag fattar inte hur kattbajs kan lukta såååååå förbaskat illa?! När Nalle har gjort sina behov luktar det i hela huset, fyfan. Gissa vem som måste plocka kattbajset ur kattlådan? Jo jag, vem annars?! Oscar tänker spy på grund av lukten bara. Det ska va kvinnor till allt! Alltid är det jag som ska göra de "äckliga" sakerna. Jag är mannen i huset helt enkelt, hehe. Nå ett som är säkert är att vi aldrig ska ha en innekatt. Det var allt för mig ikväll, pussheeeeeeeeeej!

3 april 2012

Heej! Jag kom just hem från att ha varit och skrivit på ett arbetskontrakt, så nu får jag bara vänta tills 21 maj då jag får börja jobba. Jag längtar redan! Före det har jag inte gjort så mycket. Hela morgonen gick åt att titta på Jersey Shore och en 10km länk. Resten av dagen ska jag läsa och bara njuta av att få vara hemma. Idag är det sista dagen vi ska sköta katten i Singsby, så vi ska spendera kvällen där. Ha de bra!

2 april 2012

Dagens bästa var att vakna i egen säng. Idag blev det tidig väckning 6.45 eftersom Oscar skulle till skolan klockan 8.00. När Oscar for till skolan for jag på en promenad. Resten av morgonen har jag bloggat och sökt till några skolor, så nu får man hoppas att man får kallelser till inträdesprov. På eftermiddagen ska Fanny och Patricia komma hit och ikväll far vi till Singsby. Medan jag väntar på Fanni och Pia ska jag dricka te och läsa. Pusshej!

Söndag

Mitt i all snöyra skulle jag ut och springa. 10km länk stod på söndag kvällens schema Okej, det slutar snöa om en stund tänke jag i bilen när jag och Oscar körde från Singsby. Planen var att Oscar skulle släppa av mig i Karperö och jag skulle springa hem. Oscar tyckte så synd om mig och skulle inte ha velat släppa av mig vid vägkanten. Men ut i snöyran skulle jag. De första tio metrarna ångrade jag mig redan att jag hoppade ur bilen. Det var motvind och stora snöflingor flög rakt i mina ögon. Jag fick kisa hela tiden så jag knappt såg något. Jag ville bara hem så det blev bara en 40 minuters länk, bättre än ingenting. Nya tag idag!
Nöjd köttbulle efter länken!

Hej igen!

Jees, det blev lite paus med bloggandet över helgen. Jag har bara inte orkat eller velat lägga tid på bloggen i helgen när jag haft mycket annat att göra. Nu tänkte jag berätta kort med bilder vad jag hållit på med.

På fredag vaknade vi upp i Singsby, där vi är och sköter en baby kisse. På eftermiddagen for vi via Smedsby och därifrån till Merikart. Efter att vi varit i Merikart några timmar for vi via Oscars pappa och när det var kväll var vi tillbaka i Singsby.

Det här + lite till hade mamma och pappa med sig till mig från Florida. Oscar fick också lite saker bland annat en snygg Abercrombie&Fitch t-skjorta, som han kommer att bo i. TUUUSEN TACK IGEN MAMI OCH PAPI!


Mys i soffan


Sööötis Nalle!


På lördag...hmm...vad gjorde vi på lördag...bra minne jag har! Jaa just ja, Oscar for och jobbade och jag for till Merikart där jag var fram tills 8 på kvällen. Patte förde mig hem till Smedsby där jag hade myskväll för mig själv. Jag kollade på bland annat gladiatorerna, bäst! Där en 11 tiden hämtade jag Oscar från bastukvällen och vi drog till Singsby.
Jag har också hunnit med några löpturer i vårsolen

På söndag låg vi i sängen och såg film hela morgonen och förmiddagen före vi for hem till Smedsby. Igår bestämde vi oss för att sova hemma. Oj, vad jag längtat att få sova hemma. Men vi är tvungen att sova i Singsby de två kommande nätterna eftersom katten ska ha mat 3 gånger om dagen. Dessutom ska man ju leka med den ockås o.s.v. Aningen jobbigt att släpa med sig en stor väska full med träningskläder m.m. fram och tillbaka. Men skönt att få sova hemma ens en dag.

RSS 2.0