A Little Bit Stronger

Idag gick startskottet för träningen inför Stockholm marathon. Började morgonen med en lite på en timmes länk. Vilket gjorde susen för kroppen. Har orkat igenom hela dagen med biokemi och matematik hur lätt som helst, annars brukar det vara tungt. Ska försöka få morgon länk till en vana. Så imorgon är det väckning 06.00 igen. Efter skolan har jag varit på datorn och läst på matematik. Snart blir det kvällsmål och mera läsning. Pusshej!



Kommentarer
Postat av: Mimmi

Aw vad du är söt i din stickade kofta! Gillar färgen. ;)



Vad duktigt av dig att köra igång med marathon träningen redan. Morgonlänkar kräver verkligen disciplin nu då höstmörkret tränger sig på. Men du klarar det nog. Inget snack om saken. :)



Tack för din fina kommentar på bloggen min. Jag blev så glad! Och jo, LCHF går bra. Men inte är det lätt alla gånger. Motstå färskt bröd och nybakat wienerbröd i en stad som är överfylld av bagerier är inte det lättaste. Men som sagt. Det går. Man vänjer sig. Dock har jag nog gett mig tre dagar under tiden 11.09-16.12 som jag får äta precis vad jag vill. Födisen är en av dem. Sen då jag kommer tillbaka till Finland igen tror jag minsann jag kommer modifiera den till en sån nivå som jag gillar. Men ja, hoppas den skulle ge resultat mot sötsuget i alla fall.



Sköt om dig söta. Jag tänker nog på dig! :)

2011-09-21 @ 23:08:47
URL: http://mychela.papper.fi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0