Miami Seaquarium

Idag har vi tillbringat ingefär 4 timmar på Miami Seaquarium, där såg vi 4 olika shower top deck dolphin show, golden dome sea lion show, flipper dolphin show och killer whale & dolphin show. Den sista showen var bäst eftersom där såg man en späckhuggare som var mycket stor. I alla shower skvättade det vatten på publiken, när delfinerna m.m  hoppade, om man satt eller stod för nära. I den sista showen satt vi i mitten och framför bassängen, vi hade mycket tur att vi inte var genomblöta efter showen, som många andra var när späckhuggaren hade hoppat och skvättat vatten med flit på publiken.

Showerna var intressanta och roliga att se på men när man sett på filmen The Cove, som jag i ett tidigare inlägg nämnde, tyckte jag synd om speciellt delfinerna men också om de andra djuren.

När vi kom tillbaka till hotellet läste jag läxor medan mamma och jannika läste och var på datorn. Mot kvällen när pappa kommit från mässan gick vi till en mysig Italiensk uterestaurang, där åt vi mycket god pasta och efterrätt. Det var så fint att gå på gatorna när det fanns uteserveringar överallt och en massa människor. Synd att vi inte hade med kameran som vi glömt till hotellrummet annars skulle ni ha fått se hur fint och mysigt det var.




















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0